آخرین خبرپاس گل نوید محمدزاده به اینترنشنال در توکیو + فیلم
1بازدید

ظریف: دیگران نباید بگویند چه کنیم

محمدجواد ظریف وزیر خارجه پیشین کشورمان تاکید کرد: جمهوری اسلامی مبنای اعتقادی به روابط بین‌الملل داشته است. نباید گول آن را خورد که ایران بین دولت و آرمان یکی را انتخاب کند. آمریکا خود آمادگی ندارد آرمان و منافع ملی را جدا کند. و اگر بپذیریم و جدا کنیم یعنی یکی از پایه‌های امنیت ملی و منافع ملی را از دست داده ایم.

ظریف: دیگران نباید بگویند چه کنیم

 به گزارش تابناک، جماران نوشت: محمدجواد ظریف وزیر خارجه پیشین کشورمان در دومین همایش ملی سیاست خارجی ایران، در تالار وحدت دانشگاه باهنر کرمان گفت: نمی‌توان آرمان و امنیت ملی را جدا کرد و این نگرش تبلیغاتی است و آن‌هایی که بیان می‌کنند آن را باور ندارند و در کشور خود استفاده نکردند.

جدایی منافع آرمانی و ملی با هم در تضاد بوده و اشتباه است.

بقای مردم مهم‌ترین عامل بوده و باید آن را بازدارندگی و قدرت ملی در نظر گرفت. آنچه به کشور قدرت و بازدارندگی می‌دهد و تاثیرگذار است مردم است و با دو عنصر رضایت‌مندی و مشروعیت. و حاج قاسم نماد ایثار و مقاومت است که این قدرت کشور و مردم را می‌سازد.

سند چشم انداز یعنی جمهوری اسلامی برای مردم نمونه باشد، مهمترین عنصر است که مردم منطقه به عنوان نمونه به آن نگاه کنند، پیام سلطه ناپذیری در مقابله با سلطه است که دیگران را به نگرانی واداشته است.

جمهوری اسلامی مبنای اعتقادی به روابط بین‌الملل داشته است.

نباید گول آن را خورد که ایران بین دولت و آرمان یکی را انتخاب کند. آمریکا خود آمادگی ندارد آرمان و منافع ملی را جدا کند. و اگر بپذیریم و جدا کنیم یعنی یکی از پایه‌های امنیت ملی و منافع ملی را از دست داده ایم.

چند مورد را فراموش نکنیم؛ مشروعیت مردمی، عزتمندی، اگر معادله هسته‌ای را درست درک کنیم آن معادله عزت است. دیگران نباید بگویند چه کنیم، قسمتی امنیتی، امنیتی، عزتمندی است و دیدگاه رهبری عزت و مصلحت است.

عزت عنصر انگیزشی قدرت است.

باید مفاهیم را در نظر گرفت که دیگران جمهوری اسلامی را کشور عزتمند، سربلند ببینند که این‌ها پایه‌های عنصر سوم در سند چشم انداز اشاره شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۶ ۱۳:۳۴

بسه دیگه

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۶ ۱۳:۲۸

محمد جواد برو استراحت کن از صندلی خبری نیست

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۶ ۱۳:۲۴

بعید است حالا دیگر این حرف ها نتیجه ای داشته باشد

رضا۱۴۰۲/۱۰/۰۶ ۱۳:۱۹

البته از نظر آقای ظریف و دوستانش آمریکا و اروپایی ها جنایتکار می تواند برای ما تعیین تکلیف بکند،!!! ولی بقیه مجاز نیستند!!

ناشناس۱۴۰۲/۱۰/۰۶ ۱۳:۱۰

آقای دکتر ظریف عزیز، حالا دیگر آب رفته را نمی شود به جوی برگرداند !!!!!!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.