معاون وزیر ورزش خبر داد

فصل جدید لیگ ایران با استفاده از VAR آغاز می شود؟

معاون وزیر ورزش و جوانان از تلاش برای استفاده از فناوری کمک داور ویدیویی در فصل بعد خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۱۹۴۰
|
۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰ 10 June 2024
|
2881 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از "ورزش سه"، برگزاری فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر با استفاده از فناوری کمک داور ویدیویی به یک موضوع مهم و ویژه در وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال تبدیل شده است.

پس از جنجال‌های رخ داده در هفته‌های پایانی لیگ برتر و اشتباهات تأثیرگذار داوران، وزیر ورزش و جوانان با تأکید بر تجهیز رقابت‌های فصل آینده فوتبال باشگاهی کشور به VAR، از کمک 110 میلیاردی دولت برای تجهیز ورزشگاه‌ها خبر داد.

حالا سیدشروین اسبقیان، معاون وزیر ورزش و جوانان در حاشیه مجمع عمومی فدراسیون دوومیدانی در مورد اینکه موضوع VAR برای بازی‌های لیگ برتر به کجا رسید، می‌گوید: دستور وزیر ورزش مبنی بر برگزاری بازی‌ها با VAR را حتما پیگیری می‌کنیم چون لازم الاجراست. مطمئنا مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز دغدغه دارد که این موضوع را حل وفصل کند.

وی در مورد اینکه چه زمانی باید منتظر VAR باشیم نیز گفت: همان قولی که وزیر ورزش داد را دنبال می‌کنیم و ان‌شاءالله قبل از آغاز لیگ خواهد بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟