تیم احتمالی گل‌محمدی مشخص شد

یحیی گل‌محمدی در آستانه امضای قرارداد با باشگاه فولاد خوزستان قرار دارد.
کد خبر: ۱۲۴۲۶۷۹
|
۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۹ 14 June 2024
|
5563 بازدید

به گزارش «تابناک»، روزنامه فرهیختگان نوشت: دو نفر از اعضای هیات مدیره باشگاه فولاد خوزستان در هفته‌های اخیر مذاکرات مثبتی با سرمربی سابق پرسپولیس داشته‌اند و برای امضای قرارداد نهایی منتظر صدور مجوز نهایی این مربی بوده‌اند.

در حال حاضر طبق اخبار منتشر شده یحیی برای فصل جدید لیگ برتر مشکلی بابت فعالیت در لیگ برتر ندارد و اگر در روزهای پیش رو خبر رسمی انعقاد قرارداد او منتشر شد تعجب نکنید.

یحیی پیش از این با باشگاه تراکتور هم مذاکره داشت ولی بعد از مشکلات مدیریتی و بلاتکلیفی این تیم مذاکرات را با فولاد خوزستان شروع کرد.

در همین رابطه یک منبع آگاه در باشگاه فولاد خوزستان گفت: «جلسات بسیار خوبی با آقای گل‌محمدی برگزار کردیم و به تفاهم و نتایج بسیار خوبی رسیدیم. اگر موانع حل شود که اتفاقات خوب و مثبتی هم در این زمینه رخ داده، ما در یک قدمی امضای قرارداد با آقای گل‌محمدی هستیم».

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟