جریمه سنگین بانک آمریکایی ازسوی خزانه‌داری

دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا، یک بانک این کشور را به دلیل نقض قوانین مربوط به تحریم مالی روسیه جریمه کرد.
کد خبر: ۱۲۵۰۳۲۱
|
۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶ 27 July 2024
|
2159 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از وال استریت ژورنال، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا بانک «استیت استریت» را به دلیل نقض تحریم‌های این کشور علیه روسیه ۷.۵ میلیون دلار جریمه کرد.

بنا بر بیانیه دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا، بانک مذکور و شرکت تابعه آن یعنی «چارلز ریور دیولوپمنت» با پرداخت این جریمه به منظور جبران نقض تحریم‌های روسیه و اوکراین موافقت کرده است.

بنا به گزارشها، این شرکت، که یک شرکت فن‌آوری مالی است، ظاهراً تاریخ و صدور مجدد صورت‌حساب‌ها مربوط به دو بانک روسی، مشمول تحریم‌های آمریکا، را تغییر داده است.

بنا به اعلام دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا، ۳۸ مورد تخلف از سوی این شرکت صورت گرفته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟