رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشهادت ۹ یمنی در حملات عربستان
28بازدید
۲

واکنش بهزیستی به انتشار فیلم کتک زدن کودکان کار

سازمان بهزیستی کشور ساعتی پس از انتشار فیلمی در شبکه‌های اجتماعی از ضرب و شتم کودکان در یک مرکز نگهداری از کودکان کار و خیابان، این موضوع را بررسی کرد و با احراز تخلف صورت گرفته با حکم دادستانی این مرکز تعطیل شد و مدیر و نگهبان آن بازداشت موقت شدند.

واکنش بهزیستی به انتشار فیلم کتک زدن کودکان کار

به گزارش «تابناک»، سازمان بهزیستی کشور چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ در اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی انتشار ویدئویی درباره ضرب و شتم یکی از خدمت‌گیرندگان (کودکان کار و خیابان) در مرکز نگهداری «د ـ ش» در ماهدشت البرز، جلسه اضطراری بهزیستی استان البرز متشکل از مدیرکل، معاون اجتماعی استان، حراست و بازرسی در ساعت ۱۵:۵۰ دقیقه چهارشنبه ۲۸ شهریورماه تشکیل شد و تیمی از بهزیستی شهرستان کرج برای بررسی این موضوع به مرکز مورد نظر اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، ابتدا با کودکان و مربیان حاضر در مرکز مصاحبه و دوربین‌ها مورد بازبینی قرار گرفت.

پس از بررسی دوربین توسط واحد حراست (البته بخشی از فیلم‌های مربوطه در دسترس نبوده که قابلیت بازبینی مجدد دارد)، و صحبت با پرسنل مرکز، مشخص شد که کودکی به نام «معروف» (تبعه مقیم ایران) روز ۲۱ شهریورماه ساعت ۱۰ صبح، در حالی‌که پرسنل مرکز در حیاط مشغول چیدن سبزی بوده‌اند، به دلیل بازماندن درِ کوچک حیاط، با برداشتن چاقوی اره‌ای اقدام به فرار کرده است.

در این گزارش تصریح شده است: پس از بازگرداندن این کودک به مرکز، نیروهای واحد نگهبانی برای پس گرفتن چاقو اقدام کرده اما به دلیل فرار مددجو، کودک مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

بنا به این گزارش با محرز شدن تخلف صورت گرفته در این مرکز، اقدامات لازم توسط تیم اعزامی برای جابجایی هشت کودک به یک مرکز ساماندهی کودکان کار و خیابان انجام و یکی از مربیان بخش دولتی هم برای مراقبت آنها اعزام شد.

همچنین با همکاری پلیس منطقه و با حکم دادستان، مدیر مرکز و نگهبان به‌طور موقت دستگیر شدند و مرکز برای ادامه بررسی‌ها به صورت موقت تعطیل شده است.

در اطلاعیه سازمان بهزیستی تصریح شده است: سازمان بهزیستی با اظهار تاسف بابت بروز این اتفاق تلخ پرونده را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری می‌کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۲۹ ۱۱:۱۶

چرا منتظر میشوید تا فیلم در بین مردم پخش شود بعد سراغ متخلف میروید ؟!!! چرا هر روز فیلم دوربین ها بازبینی و بررسی نمیشه

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۲۹ ۰۱:۳۰

خیلی اشتباه میکنن بچه رو اونجور میترسونن. ترسوندن و زدن بچه توجیه هم هیچ جوره نداره.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.