آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

حمله پاپ به اقدامات رژیم صهیونیستی

پاپ گفت، حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان «غیراخلاقی» و «نامتناسب» است.

حمله پاپ به اقدامات رژیم صهیونیستی

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان در جریان بازگشت از سفر چهار روزه خود به لوکزامبورگ و بلژیک، در مورد ترور هدفمند «سید حسن نصرالله» رهبر حزب‌الله توسط رژیم صهیونیستی در حمله روز جمعه به بیروت گفت که این اقدامات از سوی اسرائیل غیراخلاقی هستند.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی افزود: «هر روز با غزه تماس می‌گیرم. بیش از ۶۰۰ نفر آنجا هستند و آنها از اتفاقاتی که در حال وقوع است، از جمله ظلم‌هایی که در آنجا رخ می‌دهد، به من می‌گویند.»

پاپ فرانسیس ادامه داد: «دفاع باید همیشه متناسب با حمله باشد. وقتی چیزی نامتناسب وجود دارد، یک گرایش سلطه جویانه که فراتر از اخلاق است، مشهود است.»

وی خاطرنشان کرد: «حتی در جنگ هم باید از اخلاق محافظت کرد. جنگ غیراخلاقی است، اما قواعد جنگ نشان دهنده برخی اخلاقیات است. اما وقتی به این امر احترام گذاشته نشود، می‌توانید چیزهای بدی را ببینید.»

این اظهارات از سوی رهبر کاتولیک های جهان در حالی مطرح شده که به گفته وزارت بهداشت لبنان، در جریان حملات ارتش رژیم صهیونیستی از ۲۳ سپتامبر به اهداف حزب الله حداقل ۸۱۶ نفر کشته و بیش از ۲۵۰۰ نفر دیگر نیز زخمی شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.