آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
4بازدید

قتل کودک ۶ ساله در عروسی توسط برادر داماد

فرمانده انتظامی شهرستان فسا گفت: فردی که به خاطر شادی در مراسم عروسی اقدام به تیراندازی کرده بود خود را تسلیم قانون کرد. فرمانده انتظامی شهرستان فسا گفت: فردی که به خاطر شادی در مراسم عروسی اقدام به تیراندازی کرده بود خود را تسلیم قانون کرد.

 

به گزارش تابناک به نقل از برنا، سرهنگ فرهاد آراوند در تشریح این خبر اظهار کرد: بامداد روز جمعه در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر کشته شدن دختر بچه‌ای ۶ ساله در مراسم عروسی در یکی از روستا‌های شهرستان فسا، دستگیری ضارب در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی به تحقیقات اولیه پلیس و شناسایی ضارب اشاره کرد و گفت: همزمان با پیگیری‌های تخصصی کارآگاهان برای دستگیری متهم، همکاری و رایزنی معتمدین محلی نیز برای معرفی ضارب ادامه داشت و نهایتا متهم ۲۰ ساله که برادر داماد بود، خود را تسلیم قانون کرد.

سرهنگ آراوند با اشاره به کشف اسلحه مورد استفاده در تیراندازی، اظهار کرد: متهم پس از تکمیل تحقیقات و با پرونده متشکله روانه دادسرا شد.

رئیس پلیس فسا خاطرنشان کرد: بدعت تیراندازی در مراسمات که متاسفانه جان‌های زیادی را گرفته است، جز با مشارکت و همکاری مردم و صاحبان مراسم، برچیده نخواهد شد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.