آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
8بازدید
۱

توصیه سردار جوانی به مردم همزمان با افزایش تنش‌ها

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مردم ایران در مسیر درست تاریخ و زمینه سازی برای ظهور ایستاده اند و بر اساس سنت و آموزه‌های الهی این حرکت درست، تضمین شده است.

توصیه سردار جوانی به مردم همزمان با افزایش تنش‌ها

سردار یدالله جوانی بیان کرد: گفتمان استکبارستیزی امروز فراتر از مرزهای منطقه در مقیاس جهانی مورد توجه قرار گرفته و الهام بخش مردم جهان شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، او تأکید کرد: در یکسال و نیم گذشته و در جنگ رژیم صهیونیستی با غزه و لبنان، مردم ما و همه ملت‌های جهان منش و روش استکبار را دیدند و بر همگان ثابت شد که مستکبران برای رسیدن به اهداف خود به هیچ اصول اخلاقی و معاهده بین المللی پایبند نیستند و استکبارستیزی مبارزه با زورگویی، ظلم و ستم ظالمانی است که در انجام جنایت هیچ حد و مرزی نمی‌شناسند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: دست زدن صهیونیست‌ها به هر جنایتی در برابر مردم غزه و لبنان نشان دهنده رسیدن آنها به نقطه پایان و نابودی است و با ترور سید حسن نصرالله و دیگر فرماندهان مقاومت، حرکت جبهه مقاومت متوقف نمی‌شود.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به جنگ ترکیبی دشمنان برای تضعیف روحیه ایمان و امید بین مردم ایران اسلامی به ویژه جوانان، گفت: مردم ایران در مسیر درست تاریخ و زمینه سازی برای ظهور ایستاده اند و بر اساس سنت و آموزه‌های الهی این حرکت درست، تضمین شده است و مردم و به ویژه جوانان نباید تحت تاثیر جنگ روانی دشمنان قرار گیرند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۱۸ ۲۰:۵۰

راستش یکبار از رادیو شنیدم گفتند هربار که می‌خوان ایران و مشغول کنن بحث حجاب رامیندازن .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.