آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
8بازدید

مشکل ناترازی گاز و برق حل می‌شود

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس مشکل فعلی کشور را بحث ناترازی انرژی دانست و برای رفع آن راهکارهایی را ارائه کرد.

مشکل ناترازی گاز و برق حل می‌شود

عبدالحسین همتی در جلسه علنی امروز در تذکری با بیان اینکه مشکل فعلی کشور بحث ناترازی است، گفت: در ساعاتی که قرار است که برق کشاورز برق شود به آنها گفته شده که برق را از بورس انرژی خریداری کنند که نتیجه آن افزایش تقاضا در بورس انرژی و جذاب‌تر شدت سرمایه‌گذاری است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی با اشاره به مشکل کمبود گاز در صنایع و معادن گفت: از مردم خواسته شود که مصرف گاز خانگی را کم کنند و مابه ازای ذخیره گاز با آنها به صورت تجاری حساب شود مثلا اگر هر خانواده ۱۰۰ متر مکعب مصرف روزانه خود را کم کند به ازای آن هر ماه حدود دو تا سه میلیون تومان دریافت می کند در این شرایط مشکل گاز صنایع نیز حل می‌شود.

این عضو کمیسیون انرژی افزود: با این کار دولت گاز صرفه‌جویی شده را از مردم خریداری کرده و مردم هم مشارکت داشته و در نهایت مشکل ناترازی گازم حل می‌شود.

همتی همچنین با تاکید بر اینکه نباید بازی‌های سیاسی و  سلیقه‌ای را در دانشگاه‌ها دخیل کرد، گفت: در برخی مراکز دانشگاه‌های پیام نور افراد ضعیف علمی را گذاشته‌اند که مورد قبول نیست. نباید کاری کنیم که دانشگاه‌ها وارد حاشیه و ضعف علمی شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۴۰۳/۱۰/۰۴ ۱۳:۴۶

درود بر شما قطعا مصرف بنزین هم با این راه حل بشدت کاهش می یابد

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۰۴ ۱۳:۴۴

کاهش 100 مترمکعب مصرف گاز در هر روز غیر کارشناسی است. این مقدار معادل مصرف یک ماه برخی خانواده ها است.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۰۴ ۱۳:۲۸

گازی که به ترکیه صادر شد چه شد

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۰۴ ۱۳:۱۱

تا زمانی که مسئولان و مدیران مقصر این وضعیت راحت و بدون بازخواست هستند و با خاموشی و تعطیلی کشور و گران کردن به دنبال حل مشکلات هستند اراده ای برای رفع این مشکلات نخواهد بود

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۰۴ ۱۳:۰۴

از مردم خواسته شود که مصرف گاز خانگی را کم کنند و مابه ازای ذخیره گاز با آنها به صورت تجاری حساب شود!خوب الانم مردم دارن همین کار رو میکنن با قطع کردن برق و گاز منازل و صنایع عملا دارید از مصرف مردم کم میکنید و مابهالتفاتش رو بعنوان یارانه روی قیمت بنزین اعمال میکنید

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۰۴ ۱۳:۰۳

گازرسانی به باغ ویلا بعنوان تانه کارگری کاراشتباهی بوداکثرانهادارای استخروجکوزی هستک ومصرف گازخیلی بالایی دارن پیشنهاداین است که تعرفه چنین مشترکان تا یک حدی یارانه ای باشه وقیمت گازراطوری تعیین کنن که اگردرویلانیستن گازراخاموش کنن که ظلم به بقیه مردم نشه نیروگاههاتعطیل نشه کارخانه هاتعطیل نشه این شایدموثرباشه الان باغ ویلا راشبی3تا5میلیون اجاره میدن

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۰۴ ۱۲:۵۷

مگه در سال گذشته این موقع ما صادر کننده برق به کشورهای متعدد و مقام اول صادرات برق در خاورمیانه را نداشتیم.
یکی بهم بگه این وسط چه اتفاقی افتاده که بعد از 21 سال (از سال 81) در فصل سرد قطعی برق دچار شدیم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.