رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرتماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
27بازدید
۹

انهدام بمب سنگرشکن توسط سامانه ۹ دی در رزمایش نطنز

در مرحله نخست رزمایش مشترک اقتدار پدافند هوایی در نطنز سامانه ۹ دی هوافضای سپاه توانست در کمتر از ۱۵ ثانیه بمب سنگرشکن رها شده از جنگنده را رهگیری و در فاصله ۱۷ کیلومتری با موفقیت منهدم کرد.

انهدام بمب سنگرشکن توسط سامانه ۹ دی در رزمایش نطنز

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم؛ مرحله نخست رزمایش مشترک اقتدار در حلقه پدافند هوایی مرکز هسته‌ای نطنز، توسط نیروی هوافضای سپاه امروز سه‌شنبه اجرا شد. این رزمایش در چارچوب رزمایش‌های اقتدار نیروهای مسلح در حال برگزاری است و موفق شدند پرنده‌ها و موشک‌های دشمن فرضی را نابود کنند.

سامانه‌های پدافندهوایی نیروی هوافضای سپاه در این رزمایش و تمرین دفاع نقطه‌ای و همه جانبه از مرکز هسته‌ای نطنز با 30 هدف نزدیک‌شونده درگیر شدند.

در این مرحله سامانه‌های کوتاه‌برد درفول و تور M1 که قابلیت مقابله با اهداف در ارتفاع پست را دارند برای انهدام پهپاد و موشک‌های کروز فعال شدند و با موفقیت اهداف متخاصم منهدم شدند.

پس از شلیک و انجام عملیات، این سامانه‌ها محل خود را تغییر دادند تا محاسبات دشمن در این خصوص به هم بریزد.

این مرحله از رزمایش به فرماندهی سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه انجام شد.

همچنین سامانه پدافندی نهم دی که برای مقابله با موشک‌های کروز، پهپاد و بمب‌های سنگرشکن بکار می‌رود نیز شرکت داشت و ماموریت انهدام بمب سنگرشکن رها شده از جنگنده را بر عهده داشت.

این سامانه در این رزمایش در کمتر از 15 ثانیه بمب سنگرشکن رها شده از جنگنده را رهگیری و در فاصله 17 کیلومتری با موفقیت منهدم کرد.

مراحل دیگر این رزمایش در حال انجام است و دیگر سامانه‌های پدافندهوایی فرماندهی پدافندهوایی نیروی هوافضای سپاه در شرایط سخت جنگ الکترونیک در حال ماموریت هستند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سینا۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۴:۴۳

ابولا . بدون توجه به کامنت های عده ای ناباور و خود فروخته پیش بسوی ایرانی قدرتمند و شکوهمند..

سامان۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۱۴:۴۱

ماشاالله . بله درسته و تمام تجهیزات به روز هستن ماشاالله

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۸ ۲۲:۱۳

خیلی ماشالله داره

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۸ ۲۱:۴۹

یا الله

علی۱۴۰۳/۱۰/۱۸ ۱۹:۱۸

باسلام و دورود بر دلاورمردان نظامی و افتخار آفرین این مرزو بوم ، دشمن ما در مرحله اول آمریکای جنایتکار است که اول باید تمام پایگاه‌های آنها در اطرافمان سرنگون شوند بعد این جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ، موفق باشید، پیروزی به خواست خدا نزدیک است. انشاالله

رابین هود۱۴۰۳/۱۰/۱۸ ۱۸:۵۰

روی کاغذوتوی مانوردرسته
اماالان یه قابلیتی روی جنگنده هانصبه بنام جنگ الکترونیک که کل سامانه های دفاعی وپدافندی رامختل وازکارميندازه.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۸ ۱۸:۲۴

ببینیم در نبرد واقعی چه خواهند کرد.

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۱۸ ۱۶:۰۰

الحمدالله رب العالمین

ایمان۱۴۰۳/۱۰/۱۸ ۱۵:۴۱

تابی جون اون بمب های سنگر شکنی که صبح خودت مفصل بهش پرداختی با این تشکیلات قابل رهگیری نیست .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.