خبر جدید وزیر نیرو درباره رفع ناترازی

عباس علی‌آبادی با بیان اینکه در زمستان و تابستان سال آینده وضعیت تأمین برق کشور بهتر می‌شود، افزود: با اجرای موفق برنامه‌ها و همکاری دستگاه‌های دولتی می‌توانیم شاهد رفع ناترازی در تابستان سال ١۴٠۵ باشیم.
کد خبر: ۱۲۸۵۲۴۶
|
۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۸ 25 January 2025
|
2693 بازدید
|
۵

عباس علی آبادی وزیر نیرو در حاشیه بیستمین نمایشگاه‌های بین المللی آب و تأسیسات آب و فاضلاب درباره آخرین برنامه‌ها و اقدامات وزارت نیرو برای مدیریت صنعت برق کشور گفت: با توجه به برنامه‌های در دست اجرا و همکاری مردم و دستگاه‌های مربوطه، انتظار داریم تابستان سال آینده وضعیت تأمین برق کشور بهبود یابد و تا تابستان ۱۴۰۵ شاهد ایجاد شرایط عادی و پایدار در تأمین برق باشیم.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وزیر نیرو با اشاره به اجرای ۱۴ مگاپروژه در حوزه برق و در راستای بهبود وضعیت تأمین برق کشور اظهار کرد: در صورت اجرای موفق این پروژه‌ها، انتظار داریم در زمستان سال آینده شرایط نرمالی در تأمین برق ایجاد شود و ضمن ایجاد شرایط بهتر در تأمین برق تابستان سال آینده، همچنین شاهد رفع ناترازی در تابستان سال ١۴٠۵ باشیم.

وی با اشاره به تلاش‌های وزارت نیرو در بخش تولید، گفت: اقداماتی مانند ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید برق، توسعه انرژی‌های نو، افزایش راندمان نیروگاه‌ها و رفع محدودیت‌های موجود از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند به کاهش ناترازی میان عرضه و تقاضا کمک کند.

وی با اشاره به انرژی‌های تجدیدپذیرها گفت:ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر کشور در بازه زمانی کوتاه مدیریتی جدید از ۱۳۰۰ مگاوات به ۱۵۰۰ مگاوات افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری، این ظرفیت از ۲۰۰۰ مگاوات عبور کند که این امر نشان‌دهنده عزم جدی وزارت نیرو برای استفاده از انرژی‌های پاک و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی است.

وزیر نیرو همچنین به اقدامات کنترلی در بخش مصرف برق اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از مصرف زیاد برق توسط مشترکان پرمصرف‌ و مقابله با مصارف غیرمجاز، مانند استخراج غیرقانونی رمزارز، برنامه‌های گسترده‌ای در دستور کار قرار گرفته است که برای موفقیت این اقدامات، همراهی مردم و حمایت سایر دستگاه‌های دولتی ضروری است.

علی آبادی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های وزارت نیرو برای افزایش بهره‌وری و رفع مشکلات موجود در صنعت برق، توسعه بورس و جذب سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی است،  است،  گفت: با اجرای این برنامه و جذاب‌تر شدن صنعت برق برای بخش خصوصی، انتظار داریم سرمایه‌گذاری‌ها در این صنعت افزایش یابد و با حضور فعال‌تر بخش خصوصی شاهد تسریع در روند رفع مشکل ناترازی در صنعت برق کشور باشیم.

وی تأکید کرد: همکاری مردم و نهادهای دولتی در تحقق این اهداف لازم است و امیدواریم   با اجرای موفق برنامه‌ها و مشارکت همه‌جانبه مردم، وضعیت تأمین برق کشور روز روز بهبود یابد.
اخبار مرتبط

    وزیر نیرو: بخاطر دشواری‌هایی که بخاطر 3 درصد کمبود انرژی برای مردم ایجاد شده عذرخواهی می‌کنیم 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
تو اینکاره نیستی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
عباس آقا باز هم رفع ناترازی با برنامه ریزی و صرفه‌جویی اینه راه‌حل شما
ناشناس
|
Bulgaria
|
۲۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
با این مازوت سوزی که تو گلوی مردم میکنید ناترازی برق ندارید ناترازی هوا و سرطان برای مردم دارید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
پس حله دیگه...خوب بابا چرا زودتر اینکار ها رو نکردیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
برای ما قبض برق آمده 45 هزار تومن
الان یک قهوه 50 هزار تومن هست
وقتی برق و گاز و بنزین و گازوئیل اینقدر ارزان هست، توقع دارید کسی صرفه جویی کنه و مصرفش رو بهینه کنه؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟