آخرین خبرعکس العمل دانش آموزی که از رهبر انقلاب نامه دریافت کرد
2بازدید

13 آبان تبلور نهضت امام خميني(ره)

نماينده مردم يزد و صدوق در مجلس شوراي اسلامي در پيامي به مناسبت سالروز 13 آبانماه روز ملي مبارزه با استکبار جهاني، اين روز را كه تبلور استکبار ستيزي انقلاب اسلامي و نهضت حضرت امام خميني(ره) که مقارن با سالروز تبعيد حضرت امام (ره) به ترکيه و روز دانش‌آموز است را گرامي داشت.

به گزارش ایسنا، علي‌اكبر اولياء در اين پيام آورده است: 13 آبان روز فتح لانه جاسوسي آمريکا توسط دانشجويان مسلمان پيرو خط امام بود که اين روز از سوي معظم له، عنوان انقلاب دوم و انقلابي بزرگتر از انقلاب اول لقب يافت.

13 آبان روزي که مردم مسلمان و انقلابي ايران با تأسي از حضرت امام به صحنه آمدند و با خروش مرگ بر آمريکاي خود حمايت کامل خود را از اقدام انقلابي دانشجويان پيرو خط امام اعلام کردند.

در سالروز 13 آبان با تجديد ميثاق با بنيانگذار جمهوري اسلامي و آرمان‌هاي والاي شهيدان دانش آموز، اميد است با حفظ وحدت کلمه بتوانيم از دست آوردهاي گرانقدر انقلاب اسلامي درعرصه ملي و بين‌المللي به خوبي حفاظت نموده و از منافع به حق خود با بهره‌مندي از تدابير مقام معظم رهبري در مقابله با قدرت‌هاي استکباري دفاع کنيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.