سردار جلیل موقوفهای در گفتوگو با خبرنگار تابناک، اظهار داشت: این طرح که از چند روز گذشته در سطح استان آغاز شده، بدون مماشات و با جدیت ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به طرد و بازگرداندن بیش از یک هزار و ۷۰۰ تبعه خارجی از شهرستان مهدیشهر، تأکید کرد: این اقدامات در راستای تأمین آرامش و امنیت شهروندان و با مشارکت مردم و انضباط اجتماعی انجام شده است.
سردار موقوفهای افزود: شعار مردم اصیل سنگسر در حمایت از نیروی انتظامی، "نیروی انتظامی، حمایت، حمایت" بود که نشاندهنده همراهی و اعتماد جامعه به اقدامات پلیس است.
وی همچنین بیان کرد: با دستور فرماندهی نیروی انتظامی استان سمنان، طرح ضربتی شناسایی و طرد اتباع خارجه در استان شدت یافته و به صورت خانه به خانه در حال اجرا است.
فرمانده انتظامی استان سمنان خاطرنشان کرد: اقدامات خادمان مردم در نیروی انتظامی استان سمنان همواره در جهت حفظ امنیت و آرامش شهروندان است و این مأموریت با قاطعیت و همکاری مردم ادامه خواهد یافت.
گفتنی است چند روز پیش یک جوان مهدیشهری به دست یک تبعه افغنستانی به قتل رسید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.