آخرین خبرناو هواپیمابر «روزولت» در حرکت به سمت خاورمیانه
13بازدید
۲

ستاره زن هالیوود در فرودگاه مهرآباد همه را غافلگیر کرد

نیمه شب ۲ اسفند ۱۳۴۳ اینگرید برگمن، ستاره سینما با فیلم‌هایی چون کازابلانکا، چراغ گاز، بدنام، سفر به ایتالیا، وداع با اسلحه و قطار سریع السیر به شرق در راه سفر به خاور دور در فرودگاه مهرآباد تهران توقف کرد. روزنامه اطلاعات ۳ اسفند ۱۳۴۳ در این باره نوشت:

ستاره زن هالیوود در فرودگاه مهرآباد همه را غافلگیر کرد

 نیمه شب ۲ اسفند ۱۳۴۳ اینگرید برگمن، ستاره سینما با فیلم‌هایی چون کازابلانکا، چراغ گاز، بدنام، سفر به ایتالیا، وداع با اسلحه و قطار سریع السیر به شرق در راه سفر به خاور دور در فرودگاه مهرآباد تهران توقف کرد. 

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه اطلاعات: «دیشب اینگرید برگمن ستاره معروف سینما با تفاق لارس اشمیدت همسرش و هانس سلیوس بر سر راه خودبه خاور دور مدت یکساعت و ۱۵ دقیقه در فرودگاه مهرآباد  توقف کرد. در این مدت «اوستلیوس، ضمن گفتگو چنان منظره ای از ایران توصیف کرد که  برگمن تصمیم گرفت هنگام بازگشت باتفاق همسر خود و «اوستلیوس» از اصفهان و شیراز دیدن کند. اوستلیوس برای نشان دادن نقاط مورد نظر خود چند کارت پستال انتخاب  کرد و خانم اینگرید برگمن سه تای آنرا برداشت و آنها را برای دوستانش فرستاد. اینگرید برگمن ضمنا تقاضا کرد یک سکه ایرانی باو بدهند تا به دخترش بدهد. کارکنان فرودگاه یک سکه ۵ ریالی به خانم برگمن هدیه دادند. خانم برگمن گفت در فکر آن است که بعد از گذراندن تعطیلات خود یکی از آثار ایوان تورگنیف که در لندن بروی صحنه می آید، شرکت کند. خانم برگمن هنگام صحبت کاملا طبیعی رفتار می‌کرد و تا هنگام توقف در تهران هیچیک از مسافران از حضور او در هواپیما اطلاعی نداشتند.  استقبال گرمی که در تهران از برگمن بعمل آمد آنها را متوجه او ساخت و بعدا خانم برگمن ناچار شد قبل از سوار شدن به هواپیما ۵۰ عکس را برای آنها امضاء کند. »

عکس‌هایی از توقف یک ساعته اینگرید برگمن و همسر در فرودگاه مهرآباد تهران تماشا کنید.

ستاره زن هالیوود در فرودگاه مهرآباد همه را غافلگیر کرد

ستاره زن هالیوود در فرودگاه مهرآباد همه را غافلگیر کرد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ۰۷:۰۱

نحوه عنوان خبری زشت. بود. خواننده می خوای این. راهش نیست.

ناشناس۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ۰۵:۳۸

خبر 60 سال پیش را تیتر می کنید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.