رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراردوغان: توافق غزه اجرا نمی‌شود
10بازدید
۵

پایان حاشیه ها درباره سریال جدید نرگس آبیار+واکنش روابط عمومی

بعد از انتشار خبری مبنی بر اینکه در سایه فیلمبرداری سریال «بامداد خمار» به کارگردانی نرگس آبیار خسارت سنگینی به مسجد تاریخی قزوین وارد شد، روابط عمومی این سریال به مطلب منتشره واکنش نشان داد.

پایان حاشیه ها درباره سریال جدید نرگس آبیار+واکنش روابط عمومی

به گزارش تابناک، در خبرها آمده بود فعالان میراث فرهنگی در نوروز ۱۴۰۴ از کشف آسیب‌های جدی در یکی از شبستان‌های مسجد جامع قزوین، بنای ثبت ملی خبر دادند که گفته می‌شود ناشی از فیلمبرداری سریال «بامداد خمار» به کارگردانی نرگس آبیار در این مکان تاریخی است. 
 
جوابیه روابط عمومی سریال
روابط عمومی سریال «بامداد خمار» با انتشار متنی نسبت به شایعه‌های منتشر شده درباره تولید این مجموعه واکنش نشان داد که در این متن آمده است: «از نخستین روز شروع تولید پروژه «بامداد خمار» تمامی امور با صدور مجوزهای لازم از تمامی مراجع قانونی اجرایی شده و عملکردهای مربوطه طبق نظر کارشناسان رسمی و دغدغه‌مند پیش رفته است و با این حال تا جایی که امکان پذیر بوده از دیوارهای کاذب و پرتابل در این پروژه استفاده شده است.

پایان حاشیه ها درباره سریال جدید نرگس آبیار+واکنش روابط عمومی سریال

در روزهای  اخیر با سوءنیت و شیطنت،  مطالبی علیه این پروژه و کارگردان اثر منتشر شده است که بر اساس شواهد به قصد تخریب متولیان تهیه و تولید «بامداد خمار» در حال بازنشر است. نوع ادبیات نگارش خبر و تاکید بر نقش کارگردان نیز مقصود عاملین آن را آشکار نموده است.

پایان حاشیه ها درباره سریال جدید نرگس آبیار+واکنش روابط عمومی سریال

تمامی لوکیشن‌ها با صورت جلسه‌ای مشخص (همراه با ثبت تصویری و ویدیویی) تحویل گرفته و تحویل داده می‌شود و مستندات کافی برای تمامی امور در دسترس است. روابط عمومی سریال «بامداد خمار»، قویا شایعات منتشر شده را تکذیب می‌کند و با انتشار اسناد، حق خود را مبنی بر پیگیری قانونی از منتشر کننده این اکاذیب محفوظ می‌دارد و اقدام قانونی خواهد کرد.»

پایان حاشیه ها درباره سریال جدید نرگس آبیار+واکنش روابط عمومی سریال

پایان حاشیه ها درباره سریال جدید نرگس آبیار+واکنش روابط عمومی سریال

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۰۹:۳۷

فیلم بردار ؟

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۰۵:۰۵

دیگر اجازه فیلم سازی و کارگردانی به او ندهید

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۰۲:۳۸

در کشورهای متمدن همیشه چند ناظر بر تیم فیلمبرداری نظارت می کند.

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۰۱:۵۷

فقط به گردشگری اصفهان و یزد و شیراز رسیدگی و پرداخت میشه

ناشناس۱۴۰۴/۰۱/۲۰ ۰۱:۱۹

الان تکلیف چیه؟ چه کسی باید خسارت بده ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.