آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
4616بازدید

پادشاه عربستان سعودي وارد تركيه شد

گزارش رسانه‌هاي تركيه حاكي است كه پادشاه عربستان و هيات همراه با ‪۹‬ فروند هواپيما وارد آنكارا شده‌اند.

عصر امروز جمعه، پادشاه عربستان سعودي براي گفت‌وگو با مقام‌هاي تركيه درباره تحولات منطقه‌اي و مناسبات دوجانبه وارد آنكارا شد و در فرودگاه مورد استقبال رئيس جمهوري و وزير امور خارجه تركيه قرار گرفت.

استقبال «عبدالله گل»، رئيس جمهوري تركيه از ملك «عبدالله»، پادشاه عربستان در فرودگاه، از جمله موارد بسيار نادر استقبال مقامات عالي رتبه تركيه از مقامات خارجي در فرودگاه است.

گزارش رسانه‌هاي تركيه، حاكي است كه پادشاه عربستان و هيأت همراه با ‪۹‬ فروند هواپيما وارد آنكارا شده‌اند.

پيشتر اعلام شده بود كه در برنامه سفر دو روزه ملك عبدالله به تركيه، مذاكره با عبدالله گل، رئيس جمهوري، رجب طيب اردوغان، نخست وزير و علي باباجان، وزير امور خارجه تركيه پيش بيني شده است.

به باور كارشناسان، سفر پادشاه عربستان به تركيه پس از گذشت نزديك به يك و نيم سال از سفر گذشته وي به آنكارا و با عنوان تبريك رياست جمهوري عبدالله گل، اقدامي در راستاي حضور و ايفاي نقش بيشتر در گفت‌وگوهاي منطقه‌اي و گسترش روابط دو جانبه عربستان با تركيه است.

بعد منطقه‌اي سفر ملك عبدالله به تركيه با توجه به اين كه در آستانه سفر «شيمون پرز»، رئيس رژيم صهيونيستي و «محمود عباس»، رئيس حكومت خودگران فلسطين به آنكارا صورت مي‌گيرد، بيشتر اهميت پيدا مي‌كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.