آخرین خبرویدیوهای درگیری مرگبار با سارقین خودرو و شکارشام
4بازدید

اظهارات مقتدا صدر درباره حمله به ایران

رهبر جریان صدر عراق گفت: حمله رژیم صهیونیستی به ایران با تصمیم "دیوانه‌ای" همچون دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا انجام گرفته است.

اظهارات مقتدا صدر درباره حمله به ایران

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، «سید مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق گفت: فرمان حمله در هر زمانی و به هر کشوری، بستگی به تصمیمی دارد که رئیس‌جمهور وقت آمریکا صادر می‌کند.

وی افزود: این تصمیم ظالمانه، به خود آن فردی که این فرمان را صادر کرده بازخواهد گشت.

صدر تصریح کرد: با اینکه صهیونیست‌های یهودی اقدامات خشونت آمیز انجام می‌دهند، اما آنها اقدام به چنین کاری نکرده و نخواهند کرد.

رهبر جریان صدر عراق تأکید کرد منظورم حمله به جمهوری اسلامی ایران و پیش از آن لبنان، سوریه، فلسطین و یمن است؛ با تصمیم دیوانه‌ای، چون ترامپ انجام گرفته است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی جمعه گذشته با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت ملی ایران، مناطقی در تهران و چند شهر دیگر، از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در جریان این حمله تروریستی، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در پی این جنایت، رهبر معظم انقلاب اسلامی جمعه شب در پیامی تلویزیونی تأکید کردند: «نیرو‌های مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی را برای آنها تلخ خواهند ساخت و با آنها مماشات نخواهد شد.»

جمهوری اسلامی ایران نیز در پاسخ به این تجاوز، جمعه شب عملیات «وعده صادق ۳» را با شلیک ده‌ها فروند موشک به‌سوی سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۳۱ ۰۹:۰۲

??

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.