رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآیت‌الله کعبی: دستورات رهبری دقیق و دارای قابلیت اجرایی کامل است
3بازدید
۰

مترو، اتوبوس و طرح ترافیک تا هفته آینده در تهران رایگان شد

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران از رایگان شدن مترو، اتوبوس و طرح ترافیک به مدت یک هفته خبر داد.

مترو، اتوبوس و طرح ترافیک تا هفته آینده در تهران رایگان شد

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری شهر، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: در جلسه امروز شورای شهر تهران مصوب شد مترو و اتوبوس در شهر تهران به مدت یک هفته رایگان باشد. 

وی ادامه داد: این اقدام در راستای حمل و نقل ایمن و تردد روان تر برای شهروندان است و از فردا بلیت مترو و اتوبوس رایگان خواهد بود.

تشکری هاشمی درباره طرح ترافیک نیز گفت: همچنین طرح ترافیک نیز به مدت یک هفته در شهر تهران رایگان خواهد بود و شهروندان در صورت ورود به محدوده طرح ترافیک هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران تصریح کرد: اگر لازم باشد این مصوبات امکان تمدید دارند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.