آخرین خبرهشدار ارتش: آماده پاسخ به هر تهدیدی هستیم
1بازدید

هاشمیان به دنبال کنار گذاشتن چند بازیکن

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قصد کنار گذاشتن چند بازیکن فعلی را از این تیم دارد.

هاشمیان به دنبال کنار گذاشتن چند بازیکن

به گزارش تابناک به نقل از مهر، تمرینات پیش فصل پرسپولیس به طور جدی در کمپ ورزشی شهر ارزروم ترکیه ادامه دارد تا این تیم تمرینات بدنسازی و هوازی را پشت سر بگذارد. سرمربی پرسپولیس که بخش بدنسازی را به طور کامل به په‌په لوسادا دستیار اسپانیایی خود سپرده است هنگام کار با توپ فعالیت بازیکنان را زیر نظر دارد تا شرایط آنها را بسنجد.

سرمربی پرسپولیس پس از بررسی تمام و کمال عملکرد بازیکنان در اردوی پیش فصل تصمیم دارد روی اسم بازیکنان جوانی که نتوانستند انتظار او را برآورده کنند خط بکشد. این بازیکن‌ها گرچه در اردوی پیش فصل پرسپولیس حضور دارند، اما بعید نیست با توجه به ترافیک در برخی پست‌ها و همچنین دوری از شرایط مطلوب از پرسپولیس جدا شوند.

سرمربی پرسپولیس بدون توجه به لیست مجاز سازمان لیگ برای بازیکنان با توجه به محدودیت سنی که دارند تصمیم دارد نفرات آماده را حفظ کند و هیچ بازیکنی را برای پرکردن لیست تیم نگه نخواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.