درگفتگو با تابناک مطرح شد ؛

ورود ممنوع برای تخصص! / تیغ تیز وزیر جهاد بر پیکر پشتیبانی امور دام

در حالی که سازمان پشتیبانی امور دام با دامداران و تولیدکنندگان قطع ارتباط کرده است و نقشی در تولید نهاده های دامی ندارد با انتصابی حاشیه دار مدیرعامل آن نیز که حتی از فیلترهای استخدامی یک کارمند عادی هم عبور نکرده است به حاشیه های این سازمان افزوده شده است.
کد خبر: ۱۳۳۷۱۰۷
| |
4198 بازدید
|
۸

ورود ممنوع برای تخصص! / تیغ تیز وزیر جهاد بر پیکر پشتیبانی امور دام

​مداخله‌های سیاسی در سطوح بالای سازمان پشتیبانی امور دام، زنگ خطر جدی برای امنیت غذایی کشور را به صدا درآورده است ؛ به طوری که  این نهاد تخصصی که باید بازوی حمایتی تولیدکنندگان باشد، با گم کردن مسیر اصلی خود و انتصاب مدیران بدون سابقه اجرایی مرتبط، قدرت خود را در ذخیره‌سازی و مقابله با نوسانات بازار از دست داده و احتمال وقوع کمبودهای ناگهانی در مواد پروتئینی قوت گرفته است.

محمد یاسر ترابی، کارشناس کشاورزی درخصوص نقش سازمان پشتیبانی امور دام درمدیریت ذخایر استراتژیک کشور به تابناک گفت: پشتیبانی امور دام یک سازمان تخصصی با تراکنش ملی است و در تامین نهاده های دامی و توزیع آن همیشه نقش اساسی داشته است؛ البته جز این نقش در برهه هایی از زمان که کمبود موادغذایی مانند گوشت قرمز و سفید احساس می شد، این سازمان نقش آفرینی می کرد و حتی در مواقع مازاد نیاز هم بازار را مدیریت کرده و میزان ذخایر استراتژیک را مدیریت می کرد. 

ترابی افزود: سازمان پشتیبانی امور دام در سال های اخیر وظیفه خود را آنگونه که باید انجام نمی دهد برای مثال با دامدار و تولیدکنندگان که باید قرارداد داشته باشد و درتولید نقش آفرینی داشته باشد، اما ارتباطی با تولیدکنندگان ندارد و صرفا توزیع کننده نهاده ها است. 

این کارشناس معتقد است : اگر قائل به این نقش برای این سازمان باشیم، نباید هیچ آدم غیرمرتبط را وراد این سازمان مهم و استراتژیک وارد شود ؛ درحالیکه وزیر جهاد این کار را کرد و یک فرد غیرمرتبط را وارد این سازمان تخصصی کرد؛ درحالیکه برای استخدام یک کارمند یا کارشناس، باید از چندین لایه حراستی ، کارگزینی و تخصصی عبور کند، اما برای بالاترین سطح مدیریتی (مدیرعامل) صرفا به دلیل ارتباطات کاری در مجلس، تمام این لایه های نظارتی حذف می شود . 

او بیان کرد: در سوابق جعفری سرپرست سازمان پشتیبانی امور دام عضویت در چند هیات مدیره دیده می شود اما اگر به دقت بررسی شود مشخص می شود که این پست ها سبقه اجرایی ندارد.     

تعداد بازدید : 128
کد ویدیو
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
معاون مالی اداری شرکت چه نسبتی با مدیر دفتر پزشکتان دارد ؟
دارن براش رزومه درست می کنن تا مدیرعاملش بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
این سازمان عملا هیچ کاری ندارد. روزگاری حتی دامداری و پروش دام داشت. حالا فقط مقدار زیادی فضای اداری و انباری دارد
مفتخری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
شرکت پشتیبانی امور دام را تعطیل می‌کنند تا فقط چند نفر وارد کننده نظیر مدلل و ...ارز دولتی برای واردات علوفه بگیرند وبعداز وار دات آن را در بازار آزاد بفروش برسانند .دامدار هم که فقط رها در اين آشفته بازار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
وضعیت گوشت قرمز،مرغ و بازار آشفته برنج و خوراک دام و لبنیات بخوبی نشان میده وزیر کشاورزی تمام تلاشش گذاشته تا ی قحطی بنام خودش و رفقاش ثبت کنه
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
رییس جمهور ضعیف اینگونه عمل می کنند.
عاشق ایران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
من یکی رو میشناسم حتی دیپلم هم نداره ولی براش نه تنها دیپلم بلکه دکتری صادر شد و الان هم در یکی از شرکتهای نفتی مشغوله و هیچ کاری هم نمیکنه و سرکار هم نمیره فقط ماهانه 300 میلیون حقوق و مزایا از شرکت ملی گاز و شرکت ملی نفت دریافت میکنه همین . یکی از فامیل هاش هم برده مدیر یکی از معادن مس کشور کرده اون هم همینطور.
بخدا باید اطلاعات سپاه ورود کنه و دست این افراد بی تخصص رو قطع کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
ایشون بسیار هم زبانی برایش مهم است به طوریکه برادر خانمش را مدیر کل حوره وزارتی و همه کاره اش گذاشته.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
پشتیبانی امور دام یک مدیر بسیار قوی داشت که باید دوباره برگردد آنهم دکتر شیرزاد که مردی کاربلد و خوشفکر است.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت