بازداشت زن و مرد افغان؛ قتل خانوادگی در پیشوا
زن و مرد تبعه افغان پس از ارتکاب قتل یکی از اعضای خانواده در پیشوا، توسط پلیس بازداشت شدند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سرهنگ کارآگاه سید اکبر عربی فرمانده انتطامی شهرستان پیشوا از بازداشت یک زن و مرد تبعه افغان به اتهام قتل یکی از اعضای خانواده در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ عربی گفت: زن جوان مظنون به ارتکاب قتل در محل وقوع جرم دستگیر شد، اما در بازجویی اولیه، جرم خود را انکار کرد.
وی افزود: با پیگیریهای تخصصی، بررسیهای فنی و اقدامات اطلاعاتی پلیس آگاهی پیشوا مشخص شد که این زن با همکاری مرد دیگری از اتباع افغان، مرتکب قتل شده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: هر دو متهم شناسایی، بازداشت و با دستور مقام قضایی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی برای روشن شدن انگیزه و ابعاد دقیق این جنایت همچنان ادامه دارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خشونت و قتل و آدم کشی از طرف اتباع افغانستان در شهرهای ایران اخباری ترسناک هستند و قطعا در محله ای که هستند پیش همسایگان و....باعث ترس و رعب و وحشت می شوند همه را بفرستید بروند
چشم قربان
افغان ها را اخرلج کنید
چرا با اتباع افغان اینقدر مماشات میشه. امنیت رو از مردم ایران گرفتن این بی شرف ها
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.