صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

توسلی: نباید زنان را علیه خودمان کنیم!

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از مصوبات مجلس در حوزه مهریه تاکید کرد: با مصوبات خود در این حوزه داریم نصف جامعه را که زنان هستند بر علیه خود می کنیم.
کد خبر: ۱۳۴۷۷۰۹
| |
1819 بازدید
|
۳
توسلی: نباید زنان را علیه خودمان کنیم!

فتح الله توسلی، نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی، در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی امروز ( چهارشنبه ۳ دی) مجلس بیان کرد:  به خدا بیرون جور دیگر به ما نگاه می کنند؛ دیروز یک جلسه بی نتیجه در خصوص مسائل اقتصادی گذاشتیم که نتیجه آن افزایش دوهزار تومانی نرخ ارز بود. مردم درباره ما چه فکر می کنند؟ امروز هم داریم کاری می کنیم که نصف جامعه را که زنان هستند داریم بر علیه خود می کنیم. پرونده هزارن نفر از بانوان در دادگاه مطرح است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه نباید به گونه ای رفتار کرد که تلقی ظلم کردن به زنان از سوی مردان شود اظهار کرد: یک مقداری دقت کنیم. ما داریم  حتی حق زنی که تمام حقوق خود را بخشیده و دو سال در دادگاه ها در حال رفت و آمد است از او سلب می کنیم. این کاری که در مجلس دارد در بحث مهریه می‌افتد نگران‌کننده است. جامعه دارد به ما فحش می‌دهد. این وضعیت ارزی کشور، این وضعیتی که در جامعه و در خانواده‌ها داریم ایجاد می‌کنیم.

نماینده مردم بهار و کبودر آهنگ در مجلس تصریح کرد: همه ما در خانواده‌ها یا دختر داریم یا زن داریم، همه ما زن داریم. نمی‌شود که این‌جوری همه را علیه خودمان کنیم.

 

ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Portugal
|
۱۲:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۳
سکه در کانال ۱۵۱ میلیون....................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۳
خودمان کیه؟
منظورت درسته ولی از بس راه خطا رفتیم درست کردنش برامون سخت شده.حتی حرف زدنش هم گیج کنندست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۳
حرف حساب
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات