قیمت جدید هر شانه تخم مرغ چند؟
دبیر فدراسیون طیور قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده را اعلام کرد.

به گزارش تابناک به نقل از اقتصاد آنلاین ، سید فرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور گفت: در شرایطی که نهاده در اختیار بخش خصوصی است، مرغداران در جوجه ریزی تردید دارند که همین امر موجب شده تا جوجه ریزی رونقی نداشته باشد و از طرفی تولیدکنندگان مرغ مادر بشدت تحت فشار نقدینگی برای خرید اقلام مورد نیاز هستند.
وی با بیان اینکه قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده بین ۳۸۰ تا ۴۰۰ هزارتومان در مغازه ها رسیده است، افزود: با تامین نهاده مورد نیاز، قیمت تخم مرغ ۵ تا ۱۰ درصد کمتر از عرضه با نرخ روزهای گذشته خواهد بود.
طلاکش با بیان اینکه کمبودی در عرضه تخم مرغ نداریم، گفت: اکنون تعهدات تامین نهاده بدرستی انجام نشده است به طوریکه در خصوص تامین ذرت بازار مطلوب است، اما کنجاله سویا مشکلاتی وجود دارد که امیدواریم طی روزهای آتی تامین به خوبی انجام شود تا بازار به ثبات برسد.
دبیر فدراسیون طیور ادامه داد: علی رغم افزایش ۳ برابری هزینه های تولید، برای تامین نقدینگی مرغداران تدبیری نشده که براین اساس مرغداران گوشتی نسبت به جوجه ریزی تردید دارند که همین امر موجب شده تا جوجه ریزی رونقی نداشته باشد.
وی با بیان اینکه مرغ از هفته آینده با قیمت های جدیدی وارد بازار می شود، گفت:طی یک هفته اخیر قیمت جوجه به کمتر از ۵ هزارتومان رسیده که این امر بدان معناست که مرغداران رغبتی به جوجه ریزی ندارند، اما قیمت فعلی جوجه نشان می دهد که برخی از مرغداران بدلیل عدم اعتماد سازی کافی و ابهامتامین نهاده نگران جوجه ریزی هستند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
......
مفت نیست ؟
هر دانه تخم مرغ 18 هزار تومان امروز صبح خریدم
جوجه ریزی صرفه نداره، تولید صرفه نداره معلومه چه خبره!!؟
علی برکت الله....
خواب دیدی خیر باشه، ملت را هم بازی نده، اگر ظرف یک ماه آینده به ۶۰۰ نرسید
حداقل 2-3 ماه طول میکشه تا دوباره دلار حرکت کنه
آمریکا مادورو را از ونزوئلا برد، و دولت پزشکیان تورم نجومی ونزوئلا را تقدیم مردم ایران کرد. به سلامتی
خیلی خوب دارید نشان می دهید کخ صدای اعتراض این مردم را شنیده اید
با این قیمتا انتظار دارین مردم ارام باشن دیگه غذا هم گیرنمیاد؟
بلی مردم باید آرام باشند و اغتشاش نکنند
اینجا تو کامنتها خلاف واقع می گن تو مجیدیه همین الان هر شانه تخم مرغ تاریخ روز ۳۵۰ تومن هر تعداد کارتن که بخواهی. کاش می شد ویدیو زنده یا عکسی از قیمت ها جلو مغازه اینجا ارایه می کردم.
رفتی بغل خونه احمدی نژاد خریدی انگار .
مجدیه رو زمین یا اعماق زمین؟
دیشب در هایپر مارکت شانه ای 550 هزار تومان فروخته می شد.
الان باید خوشحال باشیم یا گریه کنیم ؟!
همش دروغ گرونی بیداد می کنه فقط اقا زاده زندگی می کنن
تخم مرغی شانه ای ۴۰۰ هزار تومان کجا هست بگین ماهم بخریم. دیروز خریدم ۵۴۰ هزار تومان
ناشناس13:05 همون فروشگاهی که کنار دست منزل آقای احمدی نژاد هست و گوجه ارزون میده از اونجا خریدی؟!
ازبازارمیوه وتره بارکیلویی210خریدم
صدای اعتراضات شنیده شد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.