آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
6بازدید

افشاگری درباره نحوه ربایش مادورو

رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا از ابعاد جدیدی نسبت به تجاوز نظامی واشنگتن به کاراکاس و تهدیدات نظامی ایالات متحده پرده برداشت.

افشاگری درباره نحوه ربایش مادورو

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «دلسی رودریگز» رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا طی جلسه‌ای ۲ ساعته پشت درهای بسته که هفت روز پس از حملات آمریکا برگزار شد، عنوان کرد: «ارتش ایالات متحده طی حمله به ونزوئلا و ربایش نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور و همسرش تهدید کرد که اگر معاون رئیس‌جمهور، وزیر خارجه و وزیر کشور ونزوئلا همکاری نکنند، آنها را می‌کشد.»

دلسی رودریگز که پیش از آنکه ریاست موقت ونزوئلا را برعهده بگیرد، معاون مادورو بود، با انتشار ویدئویی با اشاره به این جلسه گفت: «این تهدیدات از اولین دقایق ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا آغاز شد. آمریکا تهدید کرد که ۱۵ دقیقه فرصت می‌دهد و اگر معاون رئیس‌جمهور، وزیر امور خارجه و وزیر کشور ونزوئلا همکاری نکنند، کشته خواهند شد.»

وی افزود: «آمریکا ابتدا مدعی شد که مادورو و همسرش کشته شده‌اند اما بعدا مشخص شد که ربوده شده‌اند. همان لحظه که ما با چنین اطلاعاتی مواجه شدیم، گفتیم که آماده‌ایم تا سرنوشت مشابهی داشته باشیم.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

پسرک فضول۱۴۰۴/۱۱/۰۴ ۲۱:۵۹

نمی‌دونم چرا حس میکنم رسما دروغ میگه

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۰۴ ۲۱:۲۶

این زنه حرفاش دروغه و پشت دست آمریکا بازی میکنه، بعدا معلوم میشه

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۰۴ ۲۱:۲۲

عجب

دلایل۱۴۰۴/۱۱/۰۴ ۲۰:۴۳

دلسی رودریگز با آمریکا جنگیده ‌ و آمریکا را شکست هم داده است

بیژن۱۴۰۴/۱۱/۰۴ ۲۰:۳۰

عجب فیلمیه . افتادن به روایت سازی.

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۰۴ ۲۰:۲۷

جدی می فرمایید

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۰۴ ۲۰:۲۷

الان کجاش افشاگری درباره نحوه ربایش بود؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.