بحران خانه: انتظار برای مالکیت 50 سال شد!
شاخص دسترسی به مسکن نشان میدهد یک خانوار شهری برای خرید یک خانه ۷۵ متری،در دهه ۷۰ و اوایل ۸۰ حدود ۴ تا ۶ بود؛ یعنی قدرت خرید خانوارها قابلقبولتر بود.

بهترین سالها در میزان توان دسترسی به مسکن سال های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۰ و بدترین دوره پیش از تحریمها، سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۳ رقم خورد که این شاخص تا ۷.۸ درصد پیش رفت.
به گزارش تابناک به نقل از فرهیختگان؛ بعد از یک بهبود کوتاه در سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶، جهش نرخ ارز و تورم، ورق را برگرداند. امروز شاخص دسترسی به مسکن به ۸ تا ۹ رسیده و در سال ۱۳۹۹ حتی رکورد ۱۰.۳ را ثبت کرده است.
با این حال اگر در گذشته با پسانداز یکسوم درآمد میشد طی ۱۷ تا ۱۸ سال خانهدار شد، حالا تا سال ۱۴۰۳ طبق محاسبات، این انتظار به ۳۰ سال رسیده و برای برخی سالها (۱۳۹۹)حتی تا ۳۴ سال جلو رفته است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خانه دار شدن
خدا بیامرزتش
جوک و لطیفه نگوئید .
جسارتاً خورد و خوراک و سایر هزینه ها را حساب نمی فرمایید؟؟ تورم را حساب نمی فرمایید؟؟ بهتر است بگوییم ابدی شد.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.