لغو مسابقات باشگاهی غرب آسیا توسط AFC
کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) اعلام کرد مسابقات هفته جاری لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا لغو و به زمان دیگری موکول شد.

در پی حملات صورت گرفته به خاک ایران از سوی اتحاد آمریکایی-اسرائیلی و فرآیند جنگ در منطقه غرب آسیا، کنفدراسیون فوتبال آسیا مسابقات باشگاهی در منطقه غرب قاره را به زمان دیگری موکول کرد.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، در پی حملات آمریکایی-اسرائیلی به ایران و فرآیند جنگی که منطقه غرب آسیا را درگیر کرده است، AFC اعلام کرد مسابقات این هفته لیگ نخبگان آسیا و لیگ قهرمانان آسیا ۲ لغو شد.
مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا ۲ در منطقه غرب آسیا قرار بود این هفته برگزار شود که کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز (یکشنبه) به صورت رسمی اعلام کرد تمام مسابقات این هفته لغو و به زمان دیگری موکول شد.
تراکتور تبریز تنها نماینده ایران در آسیاست که قرار بود دوشنبه هفته جاری در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان به مصاف شباب الاهلی امارات برود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.