رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراردوغان: توافق غزه اجرا نمی‌شود
11بازدید
۰

آتش‌سوزی ضایعات کارخانه لوازم خانگی شاهین شهر

مدیریت بحران استان اصفهان از وقوع آتش‌سوزی در محل جمع‌آوری پالت‌های پلی‌اتیلن در محوطه یکی از واحدهای صنعتی واقع در شهرک صنعتی مورچه‌خورت خبر داد.

آتش‌سوزی ضایعات کارخانه لوازم خانگی شاهین شهر

به گزارش تابناک، منصور شیشه‌فروش گفت: ساعت ۱۴ امروز آتش‌سوزی در محل جمع‌آوری پالت‌های پلی‌اتیلن در محوطه یکی از واحدهای صنعتی واقع در شهرک صنعتی مورچه‌خورت رخ داد.

وی افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه، هشت تیم امدادی، اطفای حریق و آتش‌نشانی از شهرک‌های صنعتی و سازمان آتش‌نشانی شهرداری‌های منطقه به محل اعزام شدند.

مدیر روابط عمومی این کارخانه هم گفت: این آتش سوزی با حضور به موقع آتش نشانی شهرک صنعتی مورچه خورت بعد از دقایقی خاموش شد.
مجتبی شاهمرادی افزود: دلیل این آتش سوزی در دست بررسی است.

وی با بیان اینکه این حادثه هیچ گونه خسارت جانی نداشته است و ابعاد آتش سوزی محدود بود؛ گفت: مشتعل شدن ضایعات مقوا و پلاستیک موجب شد تا ستونی از دود در آسمان دیده شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.