آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
6بازدید

آمریکا تجاوز نظامی به بندرعباس را برعهده گرفت

مقام‌های آمریکایی بامداد پنجشنبه ادعا کردند که ارتش این کشور «عملیاتی دفاعی» را علیه اهدافی در جنوب ایران انجام داده است.

آمریکا تجاوز نظامی به بندرعباس را برعهده گرفت

بعد از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر شنیده‌شدن صدای چند انفجار در شهر «بندرعباس» در جنوب ایران، آمریکا مسئولیت تجاوز نظامی را برعهده گرفت.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ مقام‌های آمریکایی بامداد پنجشنبه ادعا کردند که ارتش این کشور «عملیاتی دفاعی» را علیه اهدافی در جنوب ایران انجام داده است.

خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد: «ارتش آمریکا حملات هوایی جدیدی را علیه یک سایت نظامی ایران انجام داد که تهدیدی برای نیروها و ناوبری ما در تنگه هرمز محسوب می‌شد».

این مقام آمریکایی که نامش فاش نشد، به رویترز گفت: «ارتش آمریکا پهپادهای ایرانی را که تهدیدی برای نیروهای ما و ترافیک دریایی تجاری بودند، سرنگون کرد».

رسانه‌های آمریکایی همچنین به نقل از این منابع گزارش دادند:‌ «ایالات متحده برای محافظت از منافع منطقه‌ای خود اقدام خواهد کرد و این بر آتش‌بس تأثیری ندارد».

همزمان وبگاه «فلایت‌رادار۲۴» گزارش داد که، هواپیماهای آواکس، سوخت‌رسان و جنگنده‌های نیروی هوایی آمریکا هم‌اکنون بر فراز خلیج فارس فعال هستند و فرستنده‌های آنها خاموش است.ساعتی پیش بود که منابع محلی از شنیده‌شدن صدای انفجارهایی در بندرعباس و فعالیت سامانه‌های پدافند هوایی خبر داده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۳/۰۷ ۱۱:۰۹

پاسخ کوبنده بدید تا طرف حساب کار بیاد دستش

ناشناس۱۴۰۵/۰۳/۰۷ ۰۹:۵۴

چرا کوتاه میاید؟

ناشناس۱۴۰۵/۰۳/۰۷ ۰۹:۴۵

عرافچی برکنار کنید

ناشناس۱۴۰۵/۰۳/۰۷ ۰۹:۲۶

بی شرف ها حمله می کنند و اسمش را می گذارند عملیات دفاعی ! خوب ما هم دوباره پایگاه و یا بهتر از آنها فرودگاه بن گریون را بزنیم و بگوییم نقاط و اماکن تهدید را زدیم و در چهار چوب دفاعی عمل کردیم

ناشناس۱۴۰۵/۰۳/۰۷ ۰۹:۱۸

ولی ما همچنان به آتش بس پایبند هستیم!!

ناشناس۱۴۰۵/۰۳/۰۷ ۰۹:۱۶

با یک مشت هرزه و جانی طرفیم. رحم نکنید که همه را قتل عام می کنند.

ناشناس۱۴۰۵/۰۳/۰۷ ۰۹:۱۵

خوب شما هم به قول ترامپ « دقیق و محدود» بزنید که خدا نکرده نقض آتش بس نشه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.