آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
5بازدید

حقيقي: دايي بزرگ فوتبال ايران است

دروازه‌بان تيم پرسپوليس، علي دايي را بزرگ فوتبال ايران خواند.

عليرضا حقيقي در گفت و گو با فارس، در خصوص دعوتش به تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: خوشحالم كه توانستم نظر قطبي را جلب كنم. تلاشم را خواهم كرد تا جز 3 دروازه‌بان ليست نهايي باشم.

وي درخصوص بازگشت دايي به تيم پرسپوليس عنوان كرد: وي از ابتدا نبايد مي‌رفت كه بازگردد. دايي بزرگ فوتبال ايران است و آدم‌هاي مانند وي را بايد در فوتبال نگه داريم. همه بايد كمك كنند تا تيم به نتيجه دلخواه خود دست پيدا كند.

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس در رابطه با بازي برابر سايپا گفت: ديدار سختي در پيش ‌داريم. آنها تيم خوب و قابل احترامي هستند؛ اما نبايد فراموش كنيم ما هم پرسپوليس هستيم.

وي ادامه داد: هرچند شرايط خوبي نداريم و تيم كمي مريض بود؛ اما معتقدم با صحبت‌هاي دايي و غيرت بازيكنان، نقاط ضعف برطرف خواهد شد. برابر سايپا نتيجه خوبي كسب مي‌كنيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.