آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
15بازدید

نتانیاهو از تهدیدات اردوغان می‌گوید!

بنیامین نتانیاهو در جلسه کابینه اظهار داشت که رژیم صهیونیستی درخواست‌های مکرر اردوغان برای نابودی این رژیم را بسیار جدی می‌گیرد.

نتانیاهو از تهدیدات اردوغان می‌گوید!

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تأکید کرد که این اظهارات تقریباً روزانه مطرح می‌شود.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وی افزود که تاریخ قوم یهود به آنها می‌آموزد که کسانی که قصد خود را برای نابودی آنها اعلام می‌کنند، باید جدی گرفته شوند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین اظهار داشت که اسرائیل این اظهارات را به اطلاع آمریکایی‌ها خواهد رساند.

ترکیه، از جمله رجب طیب اردوغان ، رئیس‌جمهور این کشور از مدت‌ها پیش رژیم صهیونیستی را به ارتکاب نسل‌کشی در غزه متهم کرده است-اتهامی که اسرائیل آن را رد کرده است.

رجب طیب اردوغان عصر شنبه نیز طی سخنرانی در سی‌وسومین نشست مشورتی و ارزیابی حزب عدالت و توسعه که در منطقه ساپانجا واقع در استان سقاریه برگزار شد، گفت: هنگامی که ما علیه صهیونیسم می‌جنگیم، برای خودمان نمی‌جنگیم؛ ما این کار را برای بقای کامل خود و ملت خود انجام می‌دهیم.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه تاکید کرد: ایدئولوژی نسل‌کشی، اشغالگری و توسعه‌طلبانه به نام صهیونیسم نه تنها من، نه فقط حزب ما، نه فقط اتحاد ما، بلکه همه را هدف قرار می‌دهد.

در اوج روابط پرتنش با ترکیه و در بحبوحه درگیری بر سر مسائل منطقه‌ای از جمله سوریه، غزه، مدیترانه شرقی و قفقاز، در آخرین اقدام علیه دولت ترکیه، کابینه رژیم صهیونیستی روز یکشنبه به اتفاق آرا پیشنهادی را برای به رسمیت شناختن رسمی نسل‌کشی ارامنه در اواخر دوران عثمانی تصویب کرد، اقدامی که انتظار می‌رود بعداً برای تصویب به کنست ارائه شود.

این در حالی است که پیش از رای‌گیری درباره این مصوبه، جودت ییلماز، معاون رئیس‌جمهور ترکیه مصوبه رژیم صهیونیستی «تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر جنایات خودشان» توصیف کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۱۲:۱۷

ترکه و یهودی همدست بدبختی مردم منطقه

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۱۲:۰۴

اردوغان داره فیلم بازی میکنه میدونه یکم پاشو از گلیمش بیشتر برداره باید با زندگی خداحافظی کنه

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۱۱:۵۳

این کشورک بدون جنگ نفس نمیتونه بکش پادگان نظامی امریکاست

سلیمان۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۱۱:۴۹

اردوغان فقط بازي سياسي مي كنه . عملا هيچ قدمي براي مسلمانان و علي الخصوص فلسطينيها برنداشته بلكه برعكس با تسهيل تجارت با رژيم اسقاطيل كمك كار صهيونيستها در كشتار مسلمانان است .

ناشناس۱۴۰۵/۰۴/۰۸ ۱۱:۰۱

چقدر فیلم بازی میکنن این اردغان و نتن یابو!
خنده دار نیست.
کشور همسایه کلی تجارت خارجی داره با اسقاطیل بعد دم از دشمنی با نتنیابو میزنه.
باهم نوشابه می خورن.کاملا معلومه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.