واکنش به قطع و سانسور مصاحبه قالیباف در شبکه خبر
گفتوگوی محمدباقر قالیباف در تلویزیون در مقطعی قطع شد که این موضوع موجب واکنش در فضای مجازی شد.

به گزارش تابناک، صداوسیما در مقطعی گفتگوی ضبط شده رئییس مجلس و رئیس تیم مذاکره کننده ایران را هنگام پخش قطع کرد.
مرکز رسانه مجلس طی اطلاعیه ای درباره گفتگوی قالیباف با صداوسیما به شرح زیر اعلام کرد:
به اطلاع هم وطنان عزیز می رساند در راستای اجرای امر رهبری معظم انقلاب مبنی بر پیگیری شروط مشخص شده در یادداشت تفاهم اسلام آباد، جناب آقای دکتر قالیباف، رئیس قوه مقننه و رئیس هیئت مذاکره کننده کشورمان برای ارائه گزارش به مردم، گفتگویی تببینی را طبق هماهنگی با سازمان صداوسیما انجام دادند که این گفتگو بیش از 2ساعت قبل از زمان پخش به آن سازمان تحویل داده شد؛ اما متاسفانه پخش این گفتگو از میانه آن متوقف شد.
این در حالی است که این گفتگو به شکل ضبطی بوده و کمترین وظیفه مسئولین سازمان صداوسیما این بود که اگر خلاف رویه ها تصمیم به عدم پخش بخشی از گفتگو داشتند، آن را با این مرکز هماهنگ می کردند.
شایان ذکر است موضوعات پخش نشده شامل پاسخ به ادعای کذب بازرسی آژانس از سایت های هسته ای ایران، جزئیات پیگیری آزادسازی اموال بلوکه شده، اعتبار 300میلیارد دلاری بازسازی در متن تفاهم، روشنگری درباره دروغ پردازی های ترامپ و تبیین پیام راهبردی رهبرمعظم انقلاب در 28خرداد است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
تا روزی که جبلی و جلیلی در صدا و سیما هست و اعتماد ملی تعطیله
جناب تابناک
خوب بود جوابیه صدا و سیما -درست با نادرست- به این ادعا را هم میگذاشتید
متاسفیم برای صدا وسیما
باید گفت برای خودمون متاسفیم که بازیچه دست صدا وسیماشده ایم وهرچیزی رودوست داشته باشن به خورد ملت میدن هِییییی
فیلم بازی خودتونه
شما گفتید ما هم باور کردیم
خوب آخرش چی میشه؟
این قدرت رو چه کسی به صدا و سیما داده؟
مجلس که تعطیله
اگر میخواهید مردم صدای هیات مذاکرهکننده و رییسجمهور را بشنوند، فقط یک راه حل است: برکناری آقای جبلی و تمام مدیران ایشان به طور همزمان. هیچ اتفاق خاصی هم نمیافتد. نگران نباشید. همه چیز طبق روال عادی پیش خواهد رفت.
صداو سیما میلی
قطع می کنه جبلی
مصاحبه ضبط شده بود و قطع کردن معنی نداره
واقعا چی باید گفت به صداو سیما میلی
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.