آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
10بازدید

آمریکا حضور نظامی در خاورمیانه را تقویت می‌کند

منابع مطلع بامداد پنجشنبه گفتند که ارتش آمریکا در حال افزایش نیروها و تجهیزات نظامی خود در منطقه غرب آسیا است.

آمریکا حضور نظامی در خاورمیانه را تقویت می‌کند

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ نشریه «وال استریت ژورنال» بامداد پنجشنبه از تقویت حضور نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا خبر داد. این نشریه به نقل از منابع مطلع نوشت که ارتش آمریکا در حال افزایش ارسال نیرو‌ها و تجهیزات نظامی خود به خاورمیانه است. در این گزارش آمده است: «آمریکا در حال انتقال نظامیان، کادر پزشکی و تسلیحات بیشتر به خاورمیانه است تا به دونالد ترامپ گزینه‌های بیشتری برای پاسخ قاطع بدهد، زیرا او در حال بررسی درگیری گسترده‌تر با ایران است».

این منابع گفتند: «طی هفته گذشته، نیرو‌های عملیات ویژه ایالات متحده از پایگاه‌های آمریکایی به منطقه اعزام شده‌اند. علاوه بر این آمریکا، اسکادران‌های جنگنده را به پایگاه‌های سراسر خاورمیانه اعزام کرده و بمب‌افکن‌ها در پایگاه‌های مشترک با انگلیس در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند».

 وال‌استریت ژورنال توضیح داد که به طور خاص، بمب‌افکن‌های بی-۱ مستقر در انگلیس برای شرکت احتمالی در عملیات جنگی در مقیاس بزرگ علیه ایران آماده می‌شوند. این منابع افزودند: «در چند روز گذشته، بیش از ۱۵۰ کادر پزشکی به مرکز درمانی منطقه‌ای در لندستول آلمان رسیده‌اند. این بیمارستان، مرکز درمانی اصلی برای نظامیان آمریکایی است که در نبرد‌های خاورمیانه زخمی شده‌اند». پیشتر نیز این نشریه گزارش داده بود که آمریکا در حال استقرار جنگنده‌های اف-۳۵ و اف-۱۶ از اروپا در منطقه غرب آسیا است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

کوروش۱۴۰۵/۰۵/۰۱ ۲۱:۴۰

امریکا ول کن نیست مگر ایران سلاح هسته ای داشته باشه

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۱ ۱۰:۲۰

پترودلار یا همان کارخانه پول چاپ کنی آمریکا به این منطقه وابسته است. در عجبم چرا بقیه کشورها نشستن مثل بز نگاه می کنند. بعد از ایران میرن سراغ ترکیه و هدف اصلی محاصره روسیه و درنهایت شکست چین هست.

ناشناس۱۴۰۵/۰۵/۰۱ ۰۸:۰۱

۹۵ میلیارد دلار کنگره تصویب کرد . مشخص است چه در سر دارند .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.