آخرین خبرتصاویر مسابقه فوتبال با 51 اخراجی؛ در گینس ثبت شد
2بازدید
۱۵

متوسل زاده جوانمرد ترین بازیکن جهان شد

امین معرفت ایرانیان را به رخ جهانیان کشید

در حالی که درسال جاری فوتبال کشورمان در رده های نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان ناکام بود، بزرگ ترین اتفاق فوتبال کشور را شخصی رقم زد که به جای دروازه حریف، با بازی جوانمردانه دروازه بان مصدوم استیل آذین را دید و توپ را به بیرون زد. امین متوسل زاده به این ترتیب جوانمردترین بازیکن جهان شد. در روزگاری که ورزش کشور با ضعف‌های مدیریتی دچار چالش شده، اهدای جایزه جوانمردترین ورزشکار جهان به امین متوسل زاده طعمی شیرین و پر ارزشی دارد. باشد که اهالی ورزش به خود آیند و با درایت بیشتر از معرفت و جوانمردی سود ببرند.

امین معرفت ایرانیان را به رخ جهانیان کشید
مراسم اهدای جوایز بازی جوانمردانه ورزش جهان در لوزان سوئیس برگزار شد و جایزه اول (پیردوکوپرتن) به امین متوسل‌زاده مهاجم تیم فوتبال راه‌آهن اهدا شد.

 به گزارش سرویس ورزشی تابناک ؛ در مراسمی که پنجشنبه شب در لوزان سوئیس برگزار شد امین متوسل‌زاده به عنوان نفر اول بازی جوانمردانه معرفی شد و یک ورزشکار در رشته دوومیدانی از کشور لیتوانی و کشتی‌گیری از کشور چین به عنوان نفرات دوم و سوم معرفی شدند و به سه ورزشکار دیگر نیز دیپلم افتخار اهدا شد.


وی که به واسطه رفتار جوانمردانه‌اش دربازی فصل گذشته تیم‌های مقاومت‌سپاسی و استیل‌آذین کاندیدای دریافت جایزه بازی جوانمردانه سال 2010 جهان شده‌ بود این جایزه را دریافت کرد.


اظهارات امین متوسل زاده برنده جایزه جوانمردانه  سال ۲۰۱۰ جهان

"در فرهنگ ماایرانیان جوانمردی بسیار مهم است. ما معتقدیم که انجام کاری با رعایت اصول پهلوانی مهم تر است تا به هدف رسیدن و یا برنده شدن مدال. بعد از بازی هیچ کس با من عصبانی نبود."

در این مراسم نماینده سازمان جهانی یونسکو، نمایندگان فدراسیون‌های بین‌المللی فوتبال، والیبال، بسکتبال، دوومیدانی، کشتی، راگبی جهان، رئیس انجمن ورزشی نویسان جهان، تمامی روسای انجمن ورزشی نویسان کشورهای مختلف، نماینده شورای علوم ورزشی و تربیت بدنی جهان حضور داشتند. جایزه اول از سوی کمیته بین‌المللی بازی جوانمردانه به امین متوسل‌زاده اختصاص یافت.

امين متوسل‌زاده  به همراه عبدالحميد احمدي و منوچهر زندي رئيس و دبير انجمن ورزشي نويسان ايران راهي لوزان سوئيس شده است،

گفتنی ست سال گذشته امین متوسل‌زاده بازیکن آن زمان فجرسپاسی در جریان بازی پس از اطلاع از مصدومیت بازیکن استیل‌آذین، و در حالی که براحتی میتوانست دروازه حریف را باز کند توپ را به بیرون زد.... این اقدام تحسین برانگیز امین بود که سرانجام جوانمرد ترین بازیکن جهان شد .

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۱۵:۰۶

اگر امين معرفت ايرانيان را به رخ جهانيان رساند از طرف ديگر....چه را به جهانيان نشان ميدهد . در ضمن امين امين است ولی ح..

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۱۲:۲۴

باز هم توهم! معرفتمون کجا بود. گذشت اون زمونها.

محمد۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۱۲:۰۶

اين كار آقاي متوسل زاده اصلا با فرهنگ حاكم بر فوتبال ايران تطابق ندارد و وي بايد توسط كميته انضباطي تنبيه شود!؟

کریم۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۱۰:۴۱

درود بر این جوان

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۹:۴۱

بازم كه ننوشتي كه مبناي انتخاب بازيكن جوانمرد چيه؟ و اين اقا در اون بازي چه كرد كه بازيكن جوانمرد شناخته شد و اطلاعاتي از اين دست.
خوشم مياد از فردوسي پور كه كم مونده شماره زيرپيرهن طرف رو هم بگه. يا خبرگزاريهاي خارجي كه از يه خبر راهسازي ما طول پل و مدت ساخت و مسير روي نقشه و كيلومتر و هزينه كامل ساخت و ريز كار رو براي ما ميزنن، حالا خبر از ايرانه ها ولي تاريخچه و پسوند كار رو هم ميزنن.


تابناک : سال گذشته امین متوسل‌زاده بازیکن آن زمان فجرسپاسی در جریان بازی پس از اطلاع از مصدومیت بازیکن استیل‌آذین، و در حالی که براحتی میتوانست دروازه حریف را باز کند توپ را به بیرون زد.... این اقدام تحسین برانگیز امین بود .

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۹:۲۰

پس دنيا مخصوصا غرب با ما جنگ ندارد چند روز پيش هم شهردار تهران جايزه جهاني گرفت . اگر در جاهاي ديگر عملكرد ما منفي است نبايد به دشمن ارجاع داد

مجتبی محسنی۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۸:۵۰

بنظر بنده کار ایشان بسیار زیبا بود و در چارچوب معرفت شناس دینی عمل خدا پسندانه ایشان جایگاه ویژه ای دارد اما مهمتر از این عمل صحبتهای ایشان در خصوص شهیدان قهرمان و جانبازان بزرگوار و خانواده آنها بود که ایشان این بزرگواران را قهرمان اخلاق و اسوه های جوانمردی معرفی نمودند ما برای ایشان و تمامی جوانمردان ایران اسلامی از خدا آرزوی توفیق و سربلندی داریم

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۷:۴۵

احسنت به اين معرفت !

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۴:۳۹

Bebin khodetan ra be iraniha nazanid.yadet rafte raje be farhang irani va korosch sohbat schode bod yakdafee haman...

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۲:۵۰

دستش درد نکنه، حداقل یه آبرویی برای کل فوتبال آشفته ی کشور خرید.
ضمن اینکه رفتار آقا منشانه و متواضعانه ی ایشان حتی در رد پذیرش این جایزه، پیش از اعلام اسامی کاندیداها خود ناشی از روحیه ی متعالی ایشان دارد.
من به جای صداوسیما بودم که خبرنگار و عکاس و فیلمبردار به این طرف و آن طرف اعزام می کند و هزینه می کند تا ببیند کدام بازیکن لاابالی فوتبال سر خود را می خاراند تا آن را در 100 تا برنامه آن را نمایش دهد، یک باب منزل و یا هر مورد نیازمندی این جوان رشید را برطرف می کردم.
فقط که نباید حال آدم های بد را گرفت! یک بار هم خوب ها را تشویق کنند.

aqn.۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۲:۴۳

20

...۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۲:۴۳

20

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۱:۴۶

به آقای متوسل زاده تبریک میگم. باعث افتخار ایرانیان شدند. امیدوارم که مسوولان داخل کشور هم از ایشان تقدیریشایسته به عمل بیاورند.

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۹:۰۰

بنده خدا رو بخاطر کروات زدنش تو مراسم، زیرابشو نزنند خیلی شانس آورده، به قول معروف تو زیراب ما رو نزن تقدیر پیشکش!

ناشناس۱۳۸۹/۱۱/۰۹ ۰۱:۲۷

دمت گرم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.