بايد به قانون انگشتنگاري احترام بگذاريم
خبرگزاري فارس، سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: انگشتنگاري قانون كشور عربستان است و بايد به اين قانون احترام گذاشت.
منصور پورحيدري در مورد انگشت نگاري تيمهاي استقلال و ذوب آهن ايران در بدو ورود به رياض گفت: اين قانون كشور عربستان است و بايد به اين قانون احترام بگذاريم. من شنيدهام ماموري كه بازيكنان سپاهان را انگشتنگاري نكرده بازداشت و توبيخ شده است.
ويدر گفت و گو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به رياض در مورد ديداراستقلال برابر النصر عربستان گفت: براي برد به رياض آمدهايم چون تيمي كه ميخواهد قهرمان شود نبايد يك برد، يك مساوي و يك باخت بياورد و پرويز مظلومي برنامه خوبي براي ديدار با النصر تدارك ديده است اما بايد ببينيم شرايط چگونه خواهد شد.
پورحيدري در مورد وضعيت بازيكنان استقلال گفت: به جز كوشكي و جباري ساير بازيكنان استقلال به رياض آمدهاند و محسن يوسفي نيز در ديدار با سايپا دچار مصدوميت شد و ساير بازيكنان وضعيت خوبي دارند.
وي در مورد وضعيت جباري و كوشكي با استقلال گفت: بعد از ديدار با النصر باشگاه در مورد اين 2 بازيكن تصميم مي گيرد پيش از اين علي فتح الله زاده سفري به عربستان داشت و اكنون نيز همراه تيم به رياض آمده است. بعد از اين ديدار با استقلال در مورد انها تصميم گيري مي كنيم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
20
20
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.