آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
2703بازدید

بارزاني عراق را به مقصد نامعلومي ترك كرد

رئيس منطقه كردستان عراق خاك اين كشور را براي انجام "سفري ويژه" به مقصد نامعلومي ترك كرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري اصوات العراق، رياست منطقه كردستان عراق در بيانيه اي اعلام كرد: مسعود بارزاني ديروز (دوشنبه)خاك اين منطقه را براي انجام "يك سفر وي‍ژه چند روزه" به خارج از عراق ترك كرده است.
اين بيانيه به مقصد رئيس منطقه كردستان عراق و دلايل اين سفر كه آيا سياسي يا درماني است، اشاره اي نكرد.
مسعود بارزاني اوايل سال جاري ميلادي نيز در سفري مشابه عراق را به مقصد نامعلومي ترك كرده بود و رياست منطقه كردستان عراق در آن زمان نيز سفر وي را وي‍ژه و چند روزه اعلام كرده بود.

در آن زمان اخبار ضد و نقيضي درباره مقصد سفر رئيس منطقه كردستان عراق منتشر شد و درحالي كه برخي منابع كرد از حمله يكي از محافظان بارزاني به وي و سفرش به اسرائيل براي درمان خبر داده بودند، اما بارزاني بعد از بازگشت به عراق با تكذيب زخمي شدن خود اعلام كرد كه براي معالجه دندان به اتريش سفر كرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.