آخرین خبرعکس العمل دانش آموزی که از رهبر انقلاب نامه دریافت کرد
7بازدید

كرش بامداد دوشنبه‌ در تهران

پس از سفر عباس ترابيان به پرتغال و انجام تواقفات نهايي با كارلوس كرش، اين مربي پرتغالي به همراه همسر و دو دستيارش بامداد دوشنبه به تهران سفر مي‌كنند تا با حضور در دفتر رييس فدراسيون فوتبال يا رييس سازمان تربيت بدني قرارداد سه ساله‌اش را با ايران منعقد كند.

كارلوس كرش به همراه همسر و دو دستيارش بامداد دوشنبه(فردا) به تهران سفر مي‌كنند.

به گزارش ايسنا، پس از سفر عباس ترابيان به پرتغال و انجام تواقفات نهايي با كارلوس كرش، اين مربي پرتغالي به همراه همسر و دو دستيارش بامداد دوشنبه به تهران سفر مي‌كنند تا با حضور در دفتر رييس فدراسيون فوتبال يا رييس سازمان تربيت بدني قرارداد سه ساله‌اش را با ايران منعقد كند.

پيش‌تر ترابيان گفته بود كه قرارداد كرش با فدراسيون فوتبال در محل بالاترين رده ورزش كشور امضا مي‌شود كه به نظر مي‌رسد منظور او دفتر رييس سازمان تربيت بدني بوده است.

در اين سفر دن‌گسپر و سيموئز، كارلوس كرش را همراهي مي‌كنند. آنها با پرواز ايران اير از تركيه به تهران سفر مي‌كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.