آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
1بازدید

قاضي آمريكايي در 103 سالگي هنوز قضاوت مي‌كند

رسانه‌هاي رسمي آمريكا اعلام كردند كه براي اولين بار در جهان يك قاضي 103 ساله هنوز مشغول كار قضاوت است و خيال بازنشستگي ندارد.

قاضي «وسلي بروآن» كه 103 سال دارد در مصاحبه‌اي با روزنامه چاپ ايالت «كانزاس» آمريكا گفت: تاكنون تصميمي مبني بر ترك پست خود نگرفته‌ام. به احتمال زياد هم تا هنگامي كه جان در توانم باشد به كار قضاوتم ادامه مي‌دهم.

اين قاضي 103 ساله در ادامه به روزنامه «كانزاس استار» يادآور شد: پيش از من در سال 1977 ميلادي قاضي 104 ساله‌اي مي‌زيست كه تا آن سن به قضاوت مي‌پرداخت. در طول اين سه دهه تاكنون شخصي با سن بالاي يكصد سال نبوده كه در كار قضاوت باشد.

به گزارش ايسنا، يكي از همكاران جوان اين قاضي درباره وي خاطرنشان كرد: او از لحاظ جسماني تغييرات فراواني كرده است، اما از نظر ذهني هنوز پويا است. به راحتي مي‌تواند از عهده حل مسايل و مشكلات پرونده‌ها برآيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.