آخرین خبرسرنوشت تلخ با دستپخت مشترک؛ فدراسیون دانشگاهی در بن‌بست هواپیمایی!
1بازدید

شیوه جدید آزار فلسطینی‌ها در اراضی‌اشغالی

عضو شورای مشورتی جمعیت ملی وفاق با بیان این که بازداشت ها و یورش ها به خانه ها توسط نیروهای امنیتی بحرین و نیروهای اشغالگر عربستان همچنان ادامه دارد؛ از اقدام وحشیانه این نیروها در کشیدن اسلحه به روی کودکان و زنان در هنگام بازداشت ها خبر داد.

ارتش رژیم صهیونیستی در سیاست غیراخلاقی جدید، سگ‌های آموزش دیده را با نیروهای خود همراه کرده که این امر مشکلات فراوانی را برای فلسطینی‌ها در اراضی اشغالی به همراه داشته است.

به گزارش العالم به نقل از پایگاه قدس نت، یک کارگر 21 ساله فلسطینی هفته پیش برای شکایت از نیروهای پلیس رژیم اشغالگر که سگ‌های وحشی خود را به جان او انداخته بودند، به اداره ارتباط نظامی در الخلیل مراجعه کرد، اما مسئولان اسرائیلی به جای رسیدگی به شکایت این شهروند فلسطینی وی را مقصر دانستند.

هشام شرباتی حقوقدان فلسطینی اظهار داشت: رژیم صهیونیستی همواره شکایت کنندگان فلسطینی را مقصر دانسته و برای ایجاد رعب و وحشت، با شاکیان به عنوان جانی برخورد می‌کنند نه قربانی.

وی افزود : رژیم اشغالگر با این گونه اقدامات قوانین بین المللی بویژه در قوانین مرتبط با حقوق قربانیان فلسطینی را زیر پا می‌گذارد.

شرباتی گفت: سربازان اسرائیلی برای پیگرد کارگران فلسطینی که به سمت محل کار خود در مناطق اشغالی می‌روند، از سگ‌های پلیس استفاده می‌کند.

منابع حقوقی خاطر نشان کردند که نیروهای رژیم اشغالگر هفته گذشته در حمله به سه کارگر فلسطینی نزدیک منطقه عرب الرماضین واقع در جنوب روستای الظاهریه، از سگ‌های پلیسی استفاده کردند، که این امر به زخمی شدن این کارگران منجر شد و تاثیر روانی منفی بر آنها گذاشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.