آخرین خبرکشف ۶۱۳ تن گندم احتکار شده در سیستان و بلوچستان
0بازدید

برادران کيف ‌قاپ دستگير شدند

سرکلانتر ششم پليس پايتخت از دستگيري دو برادر کيف‌قاپ در شرق پايتخت در چند روز گذشته خبر داد و گفت : متهمان چندين فقره سابقه کيف‌قاپي همراه با زورگيري دارند.

به گزارش ايسنا،‌ سرهنگ عباس دانشجو در اين باره گفت: ماموران کلانتري 159 بي‌سيم با کسب خبري مبني بر اينکه دو برادر به نام‌هاي «مهدي و بهروز» در اين منطقه اقدام به کيف‌قاپي و زورگيري مي‌کنند، وارد عمل شدند.

وي افزود: در اين راستا ماموران با کسب مجوز قضايي ضمن شناسايي منزل متهمان در يک عمليات حرفه‌اي و غافلگيرانه متهمان را در مخفيگاه‌شان دستگير کردند. در بازرسي از مخفيگاه متهمان تعداد زيادي مدارک شخصي افراد مختلف بهمراه کيف‌هاي جيبي، مقداري موادمخدر و سلاح سرد که مورد استفاده متهمان بود که حکايت از سرقت به روش زورگيري و کيف‌قاپي داشت، کشف و ضبط شد.

سرکلانتر ششم پليس پايتخت گفت: متهمان در بازجويي‌هاي به عمل آمده به چندين فقره کيف‌قاپي همراه با آزار و اذيت اعتراف کردند.

سرهنگ دانشجو در خاتمه از تحويل متهمان به مراجع قضايي براي سير مراحل قانوني پرونده‌شان خبر داد و گفت: تحقيقات تکميلي در برايت کشف ساير جرايم ارتکابي اين دو متهم سابقه‌دار ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.