آخرین خبرعکس العمل دانش آموزی که از رهبر انقلاب نامه دریافت کرد
1بازدید

سبحانی‌نیا:‏

آخرین جلسه هیئت ‌رئیسه سال سوم مجلس

عضو هیئت ‌رئیسه مجلس گفت: آخرین جلسه هیئت ‌رئیسه سال سوم مجلس شورای اسلامی فردا (یکشنبه) تشکیل می‌شود‎.‎

عضو هیئت ‌رئیسه مجلس گفت: آخرین جلسه هیئت ‌رئیسه سال سوم مجلس شورای اسلامی فردا (یکشنبه) تشکیل می‌شود‎.‎

به گزارش فارس، حسین سبحانی‌نیا نماینده مردم نیشابور و عضو هیئت ‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت‌ رئیسه مجلس گفت: انتخابات در روز چهارشنبه هفته جاری برگزار می‌شود و نمایندگانی که خواهان عضویت در هیئت رئیسه هستند، در همان روز و پیش از آغاز رأی‌گیری می‌توانند اعلام کاندیداتوری کنند.

وی افزود: معمولاً در سال چهارم مجلس، هیئت‌رئیسه دچار تغییر و تحول زیادی نمی‌شود اما باید منتظر ماند و دید که چه کسانی کاندید شده و در انتخابات شرکت می‌کنند.

عضو هیأت ‌رئیسه مجلس تصریح کرد: البته آخرین جلسه هیئت‌ رئیسه سال سوم مجلس شورای اسلامی نیز فردا تشکیل خواهد شد و اعضا در این جلسه به بررسی موضوعات روز می‌پردازند.

سبحانی‌نیا ادامه داد: در آخرین جلسه هیئت‌رئیسه سال سوم مجلس هشتم، اعضا به بررسی موضوعاتی همچون مباحث میان دولت و مجلس و مسائل پیرامونی طرح‌ها و لوایح که هیأت‌رئیسه باید در مورد آنها تصمیم‌گیری کند، بحث و بررسی خواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.