مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

واکنش معاون سازمان مالياتي به بهمني

معاون سازمان مالياتي در واكنش به اظهارات بهمني: هيچ توافقي در مورد حذف ماليات بر ارزش افزوده سكه وجود ندارد.
کد خبر: ۱۷۱۱۵۹
|
۲۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۷ 17 June 2011
|
4944 بازدید
معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان مالياتي كشور از نبود هيچ گونه توافقي براي حذف ماليات بر ارزش افزوده سكه خبر داد.

محمدقاسم پناهي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره حذف ماليات بر ارزش افزوده سكه اظهار كرد: ‌تاكنون چنين توافقي بين سازمان امور مالياتي و بانك مركزي انجام نشده است و من از اظهارات آقاي بهمني در اين باره بي‌اطلاعم.

وي گفت:‌ طبق قانون، سكه مشمول معافيت از ماليات بر ارزش افزوده نيست.

پيش از اين سيدشمس‌الدين حسيني ـ وزير امور اقتصادي و دارايي ـ هم با تاكيد بر اخذ ماليات بر ارزش افزوده از سكه گفته بود: هيچ ابهامي در زمينه اخذ ماليات برارزش افزوده سكه وجود ندارد. بانك ملي و بانك كارگشايي مسئول وصول ماليات بر ارزش افزوده سكه‌اند و بايد چهار درصد ماليات بر ارزش افزوده را پرداخت كنند.

وي تاكيد كرده بود: ماليات بر ارزش افزوده از فروش سكه قانون است و بايد اجرايي شود. قانون ماليات بر ارزش افزوده، قانون واضحي است و معافيت‌هاي آن مشخص است و سكه هم جزو معافيت‌ها محسوب نمي‌شود. در قانون مشخص شده و مورد تاكيد ما هم هست كه بانك‌ها هم اگر سكه و طلا عرضه مي‌كنند عين بقيه بازرگانان طلا، بايد ماليات بر ارزش افزوده آن را پرداخت كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت