آخرین خبرضرب‌الاجل ۳۶ ساعته قطر برای دریافت پاسخ ایران و آمریکا
2بازدید

نخستین نشریه اسلامی بولیوی منتشر شد

نخستین نشریه اسلامی بولیوی با نام La Apertura به همت شماری از شیعیان مرکز اسلامی این کشور منتشر و عرضه شد.

همزمان با ماه مبارک رمضان نخستین نشریه اسلامی بولیوی به همت شماری از شیعیان این کشور منتشر و عرضه شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، نخستین نشریه اسلامی بولیوی با نام La Apertura به همت شماری از شیعیان مرکز اسلامی این کشور منتشر و عرضه شد.

این نخستین باری است که در کشور بولیوی یک نشریه اسلامی منتشر می شود و شماری از جوانان بولیوی اعم از مسلمان و غیر مسلمان در این نشریه فعالیت می کنند.

در نخستین شماره این نشریه مطالبی با عنوان سیمون بولیوار و قرآن، روز ملی بولیوی، ماه رمضان چیست، مسلمانان بولیوی در ماه رمضان، آزادی واقعی زنان، زن در اسلام، تروریسم و اسلام به چشم می خورد.

در شماره نخست شماری مطالبی از مسلمانان و حتی غیر مسلمانان در زمینه اسلام به چشم می خورد.

سردبیری این نشریه بر عهده یک بانوی شیعه و از اساتید دانشگاه بولیوی است و وی قصد دارد دومین شماره این نشریه را همزمان با روز قدس منتشر کند.

شماره نخست این نشریه از امروز در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب بولیوی که شرکت کنندگانی از سه قاره آفریقا، اروپا و امریکا دارد عرضه شد ه است./905/ب902/گ

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.