آخرین خبرتصاویر مسابقه فوتبال با 51 اخراجی؛ در گینس ثبت شد
1بازدید
۱۰

گپ و گفتی در «پارک ملت» به مناسبت روز خبرنگار؛

از فرافکنی آقایان تا رفتن به لیبی، وضع نصاب ها، خون های آلوده و...

سطح تحمل و آستانه انتقادپذیری برخی مسئولان از موانعی است که.../ مثلا وزیر آموزش و پرورش، پیگیری حقوق و دیه کودکان سوخته درودزنی را نبش قبر و کاری در راستای سیاست های رسانه های غربی می خواند، حال آنکه.../ کاری نکنیم اوضاع نصاب ها هر روز بهتر از دیروز می شود...!/ نگاه یک خبرنگار باید تا جایی که می شود، خاکستری باشد؛ هرچند غرب همیشه روی ضعف ها و دردهای ما مانور می دهد، انگار که ایران خبر مثبتی ندارد...!

از فرافکنی آقایان تا رفتن به لیبی، وضع نصاب ها، خون های آلوده و...
شب گذشته، برنامه زنده تلویزیونی «پارک ملت» به تهیه کنندگی و اجرای موفق رضا شهیدی فر، هرچند با یک روز تأخیر، ولی با حضور سه تن از خبرنگاران واحد مرکزی خبر، روز خبرنگار را پاس داشت و به بررسی برخی مشکلات و سختی های کار خبر و خبرنگاری پرداخت.

به گزارش «تابناک»، کامران نجف زاده، یکی از مهمانان این برنامه، ضمن اعلام این خبر که به زودی برای تهیه گزارش های میدانی از تحولات لیبی به این کشور آفریقایی سفر خواهد کرد، با اشاره به پایین بودن سطح تحمل و آستانه انتقادپذیری برخی مسئولان از موانعی که برخی اعضای دولت در راه انتقاد ایجاد می کنند، گفت: مثلا وزیر آموزش و پرورش، پیگیری حقوق و دیه کودکان سوخته درودزنی را نبش قبر و کاری در راستای سیاست های رسانه های غربی می خواند، حال آنکه وظیفه ما، رساندن صدای مردم به مسوولان است و این گونه واکنش ها قطعا فرافکنی است.

وی با تأکید بر اینکه تنها دیکته نانوشته، غلط ندارد، گفت: در اخبار و گزارش های ما هم حتما مشکلات و ایرادهایی هست، ولی نباید از حق گذشت که در سال های اخیر برخی مستندهای سیاسی و بخش هایی همچون «صرفا جهت اطلاع»، بازتاب های داخلی و خارجی فراوانی داشته و حتی خبرنگاران شهرستان ها نیز در ساخت گزارش ها پیشرفت های چشمگیری کرده اند.

نجف زاده همچنین با اشاره به زحمات روزنامه نگاران و خبرنگاران رسانه های مکتوب و مجازی گفت: بسیاری وقت ها زحمت واقعی را آنها می کشند، ولی این ماییم که به خاطر تصویر، بیشتر دیده می شویم.

در بخش دیگری از این گفت وگو در باب ابزارهای نوین رسانه ای و چگونگی برخورد با آنها، نجف زاده با تأکید بر اینکه باید کاری کنیم که دل ها به هم نزدیک شود و بپذیریم، برخوردهای صرف فیزیکی با پدیده هایی چون ماهواره راه درست نیست، با یادآوری ممنوعیت ویدیو و فیلم های وی اچ اس در سال های پیش و تبلیغات کنونی آنها افزود: حاصل برخوردها به کجا رسید؟ ما باید در ظرف زمان خود باشیم، وگرنه اوضاع نصاب ها هر روز بهتر از دیروز می شود...!

خبرنگار واحد مرکزی خبر در پاسخ به نحوه خبررسانی اش از فرانسه نیز با تأکید بر رعایت خطوط قرمز این کشور به رضا شهیدی فر، مجری برنامه گفت: ما نمی توانیم به عنوان خبرنگار در «قضیه خون های آلوده» یا «موزه لوور» یا «قتل هم وطنانمان در زندان های فرانسه» سکوت کنیم و به دلیل طولانی شدن زمان مأموریتمان گوشه عافیت بگزینیم.

وی با یادآوری نکات مثبت جامعه فرانسوی همچون «فرهنگ کتابخوانی»، «استعفای رییس فدراسیون فرانسه پس از شکست»، «جریمه نمایندگان به خاطر دیرکرد»، «دادگاهی شدن اشخاص بلندمرتبه همچون شیراک» و... گفت: همه اینها سوژه های گزارش هایی بوده که از نیمه پر لیوان فرانسوی ها تهیه و پخش کردیم، چه، نگاه یک خبرنگار باید تا جایی که می شود، خاکستری باشد؛ هرچند غرب همیشه روی ضعف ها و دردهای ما مانور می دهد، انگار که ایران خبر مثبتی ندارد...!
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

افتخاري۱۳۹۰/۰۵/۲۰ ۱۱:۲۰

اگه يه كم انصاف داشته باشيم آستانه انتقاد پذيري مسئولين نسبت به قبل بيشتر شده آقاي نجف زاده

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۲۰ ۰۸:۰۶

یه پسر 21 ساله که همیشه میاد واسه ما دیش تنظیم می کنه الان بیایید ببینید چه وضعی پیدا کرده. به قول خودش طی شش ماه تونست یه سوناتا بخره و میگه که از وقتی که جمع آوری دیش ها زیاد شده درآمدش گاهی حتی به روزی 500 هزار تومن هم میرسه. خدا شانس بده!!!!

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۲۰ ۰۵:۵۹

سلام . از مسولین بخواهید که یکبار برای همیشه ، وضعیت آزاد بودن یا نبودن ماهواره را حل کنند.تا این مردم کمتر ضرر کنند .

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۲۰ ۰۵:۵۰

برخوردهای صرف فیزیکی با پدیده هایی چون ماهواره راه درست نیست،!!! احسنت . بالاخره یکی حرف دل مردم را زد.

محمد۱۳۹۰/۰۵/۲۰ ۰۰:۵۹

آقای نجف زاده بخاطر همین رویکرد به چنین جایگاهی در بین ملت ایران رسیده اند

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۲۲:۱۷

برنامه دیشب واقعا قشنگ بود

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۲۱:۳۵

دوست بسيار صميمي تابناك
كامران ن...

reza۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۶:۳۴

"...و اجرای موفق رضا شهیدی فر.."!مخصوصا وقتی پاهاشو میندازه رو پاش! یا نمیذاره مهمون دو کلام حرف بزنه! یا با ابروهاش بازی می کنه! واقعا اجراء موفقم فهمیدیم!!!

محمد۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۵:۴۴

نجف زاده نمونه واقعی یک خبرنگار صادق و دلسوز نظام است.

نيما۱۳۹۰/۰۵/۱۹ ۱۵:۳۷

احسنت کامران جان.ما هم موافقيم.صادقانه حرف زدي و شجاعانه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.