آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
1بازدید

جايگزيني درخت به جاي چمن در فضاي سبز پايتخت

مدير عامل سازمان پارک‌ها و فضاي سبز شهرداري تهران با تاکيد بر حرکت در مسير ايجاد فضاي سبز پايدار از جايگزيني درخت به جاي کاشت چمن در پايتخت خبر داد.

به گزارش ايسنا، علي محمد مختاري در نشست شوراي معاونين امور شهري و فضاي سبز مناطق 22 گانه که به ميزباني منطقه 5 برگزار شد، افزود: احداث و کاشت چمن علاوه بر هزينه هاي گزاف مربوط به احداث و نگهداري و همچنين مصرف بالاي آب نه تنها چندان ارزش زيست محيطي ندارد بلکه به لحاظ اقتصادي نيز تحميل به ضرر است .

وي با تاکيد بر اينکه شهر تهران نياز به توسعه درخت کاري دارد گفت : با توجه به معضل آلودگي هواي پايتخت کاشت چمن به لحاظ اکولوژيک و شاخص هاي پالايندگي داراي کمترين ميزان ارزش است بدين لحاظ در راستاي ايجاد فضاي سبز پايدارجايگزيني درخت به جاي چمن دردستورکارشهرداري است وبه مناطق ابلاغ شد.

به گفته مختاري به منظور توليد اکسيژن از درختان پهن برگ مقاوم فضاي سبز شهري استفاده مي شود .

براساس اين گزارش دراين نشست احمدي بافنده ، قائم مقام خدمات شهري شهرداري تهران به تمهيدات پيش بيني شده جهت برگزاري مراسم روز قدس وعيد سعيد فطر اشاره وبرهماهنگي ومشارکت مناطق درارائه خدمات مناسب به شهروندان تاکيد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.