آخرین خبراتهام سنگین ابوالقاسم‌پور به سرمربی پرسپولیس؛ تارتار بازیکنان را ترغیب می‌کند
2بازدید

باهنر: اصلاح‌طلبي تفکري نيست که بميرد

وي «تفکر عدم شرکت اصلاح‌طلبان را در انتخابات مجلس تفکري ساده لوحانه» دانست و اظهار كرد: آن‌ها مي‌آيند و فعاليت مي‌کنند؛ بنابراين مجوزي براي رقابت اصولگرايان باهم نداريم و بايد تلاش کنيم تا در اين زمينه به وحدت قابل قبولي برسيم.

سخنگوي فراکسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي گفت:اصلاح‌طلبان بايد بيايند و موضع‌شان را نسبت به سران فتنه به روشني تعريف کرده و به صورت شفاف اصلاح‌طلبي را تعريف کنند.

به گزارش ايسنا محمدرضا باهنر در نشست فعالان سياسي و اجتماعي استان قم كه به همت جبهه پيروان خط امام و رهبري و مجمع هماهنگي پيروان امام و رهبري استان قم برگزارشد، در تشريح وضعيت جبهه اصولگرايان، اظهار كرد: بعد از فتنه عظيمي که در سال 88 اتفاق افتاد و سران فتنه هزينه سنگيني را به نظام و انقلاب وارد کردند، جبهه اصلاح‌طلبي دچار تشنج و فروپاشي شد.

وي افزود: در اين برهه حساس جبهه اصولگرايي نيز با اختلافاتي روبه رو شد و مشکلاتي را از درون احساس کرد. بعد از فتنه 88، تکليف اصلاح‌طلبان روشن شد و مردم با خلق حماسه 9 دي عمق بصيرت‌شان را به نمايش گذاشتند و حتي خواص نيز چه زود و چه دير موضع خود را نسبت به سران فتنه مشخص کردند و امروز اين تفکر در جامعه مطرح است که اصلاح‌طلبان کارشان يکسره شده و اصولگرايان به راحتي مي‌توانند در انتخابات با هم رقابت کنند.

سخنگوي فراکسيون اصولگرايان مجلس با بيان اين‌که «اصلاح‌طلبي تفکري نيست که بميرد» گفت: اين طيف به محض اين‌که يخ‌شان باز شد، تفکرشان هم شکل گرفت و امروز اين طيف به چند دسته تقسيم شده‌اند که عده‌اي از آن‌ها خارج‌نشين شده و انتخابات را تحريم مي‌کنند و گروه‌هاي ديگر سعي دارند با مهره‌هاي سوخته و مهره‌هاي سفيد و بي‌سابقه در انتخابات ورود پيدا کنند.

وي «تفکر عدم شرکت اصلاح‌طلبان را در انتخابات مجلس تفکري ساده لوحانه» دانست و اظهار كرد: آن‌ها مي‌آيند و فعاليت مي‌کنند؛ بنابراين مجوزي براي رقابت اصولگرايان باهم نداريم و بايد تلاش کنيم تا در اين زمينه به وحدت قابل قبولي برسيم.

وي شرط ورود اصلاح‌طلبان به انتخابات مجلس را روشن کردن مواضع‌شان دانست و تصريح کرد: آن‌ها بايد بيايند و موضع‌شان را نسبت به سران فتنه به روشني تعريف کرده و همچنين به صورت شفاف اصلاح‌طلبي را تعريف کنند تا مشخص شود به چه مقدار به قانون اساسي و نظام مقيد هستند و سپس نظام بيان کند که چقدر آن‌ها را قبول دارد.

باهنر در عين حال عدم تعريف دقيق از اصولگرايي را مشکل اصلي اصولگرايان دانست و به تشريح نحوه تدوين منشور اصولگرايي پرداخت و گفت: از اوائل سال 89 خدمت آيت‌الله مهدوي‌کني و آيت‌الله يزدي و علماي جامعه مدرسين رفتيم و از آن‌ها خواستيم تا چتري را بلند کرده و اصولگرايان را دور هم جمع کنند.

وي افزود: اين بزرگواران آمدند و در قم طي هفت تا هشت ماه کار منسجم منشور اصولگرايي را تدوين کرده و براي اصولگرايي 12 بايد و 12 نبايد را تعريف کردند و ما هم بدون چون و چرا و با کمال ميل اين منشور را پذيرفتيم و آن را سرلوحه کار خود قرار داديم.

وي تاکيد کرد: جامعه روحانيون و جامعه مدرسين حوزه علميه قم راساً در انتخابات مباشرت ندارند و تنها گروه منسجم 7+8 را براي ساماندهي به وضعيت انتخابات تشکيل دادند.

سخنگوي فراکسيون اصولگرايان مجلس يکي از اصول جبهه پيروان خط امام و رهبري را از ابتداي حرکتش علاقه به فعاليت زير چتر روحانيت و جامعه مدرسين حوزه علميه قم دانست و اظهار كرد: ما از ابتدا معتقد بوديم که اعتقاد و باور به ولايت فقيه تبلور اعتقاد به مرجعيت و اعتقاد به مرجعيت تبلور اعتقاد به حوزه‌ها و روحانيت مبارز و انقلابي است.

وي خاطرنشان كرد: عده‌اي فکر مي‌کنند که مرجعيت با ولايت در رقابت هستند و مي‌خواهند مرجعيت را محدود کنند و اين انحراف اعتقادي خمير مايه سياسي آن‌ها نبود، بلکه اعتقاد واقعي‌شان بود.آن‌ها از نظر اعتقادي به مرجعيت توجهي ندارند و حداکثر شعار ولايت فقيه سر مي‌دهند و ادعاي ارتباط با امام زمان(عج) را مطرح مي‌کنند و بر همين اساس در مقاطعي خاص، فرامين حکومتي مقام معظم رهبري را هم ناديده گرفته و از آن تمکين نمي‌کنند.

وي افزود: آنه‌ا با قدرت مالي و سياسي که در اختيار داشتند مي‌خواستند بيش از 180 نفر را وارد مجلس شوراي اسلامي کرده و بعد از آن هويت‌شان را آشکار کنند، ولي به لطف الهي مقاصد اين جريان انحرافي خيلي زود براي همه روشن شد.

باهنر پاکدستي را از افتخارات و امتيازات برجسته دولت نهم و دهم دانست و در عين حال گفت: رياست محترم جمهور و وزرا بايد دست‌هايي را که به سمت بيت‌المال دراز شده قاطعانه قطع نمايند.

وي با بيان اين‌که «در انتخابات آينده اصولگرايان با دو طيف فتنه‌گران و منحرفين روبه‌رو هستند» گفت: جبهه پيروان خط امام و رهبري همواره از تصميمات جامعه روحانيت و جامعه مدرسين تبعيت مي‌کند. در رابطه با مسائل انتخابات آينده بايد حواس‌مان جمع باشد و اصولگرايان بايد باهم متحد شوند.

سخنگوي فراکسيون اصولگرايان مجلس نکته قابل توجه ديگر را تعيين تکليف چهار طيف اصلاح‌طلبان، سران فتنه، جريان انحرافي و جبهه پايداري دانست و تصريح کرد: با کمي تامل مشاهده مي‌شود که گروه انحرافي و سران فتنه در نقاطي با يکديگر مشترک شده و به هم وصل مي‌شوند و بر همين اساس بايد ارتباطات روشن شود.

وي بار ديگر اصولگرايان را به وحدت فراخواند و گفت: اصولگرايان بايد دست به دست هم دهند و همت کنند تا کار اين انتخابات را سامان داده و به سلامت به پايان برسانند.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.