آخرین خبرعکس العمل دانش آموزی که از رهبر انقلاب نامه دریافت کرد
1بازدید

قنبری: همه باید به قانون تمکین کنند

عضو فراکسیون اصلاح طلبان مجلس با بیان اینکه مناسب نیست که برای یک عده‌ای در مقابل اجرای قانون حاشیه امن درست شود،گفت:البته در چارچوب قانون باید به همه مسائل رسیدگی شود.

عضو فراکسیون اصلاح طلبان مجلس شورای اسلامی با اشاره به لغو حکم بازداشت جوانفکر و با انتقاد از برخورد دوگانه برای اجرای قانون، به ایلنا گفت: نباید طوری باشد که به نظر برسد، قانون فقط در رابطه با کسانی اجرا می‌شود که از قدرت به دور هستند و کسانی که صاحب قدرت هستند با یک سری رفتارها در مقابل قانون می‌ایستند.

داریوش قنبری نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که نظر شما راجع به اتفاقات روزنامه ایران و اظهارات جوانفکر مبنی بر اینکه با رایزنی مقامات بالا حکم بازداشت بنده لغو گردید چیست؟ اظهار داشت:در مجموع همه باید به قانون تمکین داشته باشند.

وی افزود:همان گونه که در مواقعی با روزنامه‌های اصلاح‌طلب برخورد می‌شود، باید عدالت در رابطه با همه اجرا شود یعنی اگر مدیران روزنامه‌های دیگر هم تخلفاتی را مرتکب شدند باید با آن‌ها هم برخورد شود، تا کسی احساس نکند که برخورد تبعیض آمیز در جامعه ما صورت می‌گیرد.

قنبری با بیان اینکه در مجموع مناسب نیست که برای یک عده‌ای در مقابل اجرای قانون حاشیه امن درست شود، گفت:البته در چارچوب قانون باید به همه مسائل رسیدگی شود و اگر اعتراضی وجود دارد آن اعتراض هم از طریق مجاری قانونی پیگیری شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.