آخرین خبرضرب گرفتن رئیس دفتر پزشکیان حین ذکر مصیبت!
1بازدید

کاهش اعتماد فرانسوی ها به اروپا

تحقیقات موسسه نظرسنجی ایپسوس -لوژیکا بیزنس نشان می دهد پنجاه درصد فرانسویان اعتمادی به اروپا برای حل بحران ندارند.

روزنامه لوموند نوشت : اعتماد فرانسویان به اروپا برای حل بحران روز به روز کاهش می یابد. این روزنامه در شماره امروز خود در اینترنت افزود : تحقیقات موسسه نظرسنجی ایپسوس -لوژیکا بیزنس نشان می دهد پنجاه درصد فرانسویان اعتمادی به اروپا برای حل بحران ندارند.

 این نظرسنجی که همزمان با برگزاری اجلاس سران اروپا در بروکسل در روزهای نهم و دهم دسامبر انجام شد از افزایش محسوس بدبینی به اروپا حکایت دارد.

بر این اساس نیمی از فرانسویان موافق و نیمی مخالف اروپا هستند در حالی که ده سال پیش طرفداران اروپا به شصت و چهار درصد می رسیدند.

این تحقیق نشان می دهد افراد تحصیل کرده و هواداران برخی احزاب سیاسی دید خوبی به اروپا دارند در حالی که کارگران ، بیکاران ، هواداران احزاب راست افراطی و چپ افراطی ضد اروپا هستند و حتی در مقابل اروپا خصومت نشان می دهند. یک تحلیل گر موسسه ایپسوس می گوید : مردم بیشتر به ناتوانی مسئولان اروپایی برای حل بحران انتقاد دارند.

بیشتر فرانسویان خواهان تقویت قدرت اتحادیه اروپا در زمینه زیست محیطی و بودجه ای اند.

نظرسنجی دیگری که سی ان ان اینترنشنال در هفت کشور اروپایی انجام داده است نشان می دهد المانی ها بیش از فرانسوی ها به اروپا بدبین اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.