آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
1بازدید

بختیاری: فرایند دادرسی کوتاه می شود

وزیر دادگستری گفت: در برنامه پنج ساله قوه قضاییه تدابیری جدید برای کوتاه شدن فرایند دادرسی پیش بینی شده که در مرحله اجرا است.

به گزارش ایرنا،'مرتضی بختیاری' روز پنجشنبه در حاشیه دیدار چهره به چهره هیات دولت با مردم شرق تهران افزود: در برنامه پنج ساله قوه قضاییه تدابیری جدید برای اطاله دادرسی در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: این مهم ، برای کوتاه شدن فرایند دادرسی پیش بینی شده و بخشی از آن به مرحله اجرا درآمده است.وزیر دادگستری اظهار امیدواری کرد که اجرای این طرح برای مردم ثمربخش باشد.

بختیاری درباره جاسوس دستگیر شده توسط وزارت اطلاعات نیز گفت: جاسوس دستگیر شده، از عنصرهای ضدانقلاب بود و قصد توطئه آفرینی علیه کشورمان را داشت که با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) قبل از آن که بتواند اقدامی انجام دهد، دستگیر شد.وزیر دادگستری آحاد جامعه را به هوشیاری در برابر توطئه های بیگانگان دعوت کرد و ادامه داد: باید همیشه مراقب توطئه‌های کشورهای غربی در این زمینه ‌ها باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.