آخرین خبرپرسپولیس قرارداد بیفوما را زیر سؤال برد
3بازدید

پالایش نفت خام فوق سنگین درپالایشگاه هرمز

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شركت ملی پالایش و پخش گفت: ایران با دستیابی به دانش فنی واحد پالایشی هیدروكانورژن، برای نخستین بار در شركت پالایش نفت هرمز با اجرای این طرح نفت خام فوق سنگین تولیدی كشور را به فرآورده های نفتی تبدیل می كند.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از شبكه اطلاع رسانی نفت و انرژی(شانا) ، 'حمیدرضا سیدجعفری' با بیان این كه بخش زیادی از میدان ها و مخازن نفتی كشور را نفت خام فوق سنگین تشكیل می دهد، گفت: برای فرآورش این نفت خام به واحد هیدروكانورژن در صنایع پالایشی كشور نیاز است كه دانش فنی آن با همكاری پژوهشگاه صنعت نفت تدوین شود.

وی با بیان اینكه اجرای این طرح از مهم ترین طرح های تحقیقاتی شركت پالایش و پخش است، ابراز امیدواری كرد این دانش نیز همچون دانش واحدهای ایزومریزاسیون كه در پالایشگاه امام خمینی (ره) اجرا شد، بومی و به كار گرفته شود.

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شركت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: امسال افزون بر 47 میلیارد تومان بودجه به امور پژوهش و فناوری شركت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اختصاص یافته است.

وی گفت: این رقم در مدیریت ها و شركت های تابعه شركت ملی پالایش و پخش، بر پایه دستورعمل های موجود، جذب طرح های پژوهشی خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.