آخرین خبرسرنوشت تلخ با دستپخت مشترک؛ فدراسیون دانشگاهی در بن‌بست هواپیمایی!
1بازدید

ارتباط اکثریت کنگره آمریکا با شرکت‌ها

بنیان‌گذار موسسه در برابر زیاده‌خواهی گفت، برخی اعضای کنگره آمریکا به‌جای ارتباط با مردم با شرکت‌های بزرگ روابط حسنه دارند.

پاول بوچیت در گفت‌وگوی تلفنی با بخش آمریکای وب‌سایت پرس تی‌وی اظهار داشت: از آن‌جایی‌که آن‌ها (اعضای کنگره) اکثر وقت‌شان را به ارتباط با لابی‌گرها و شرکای تجاری اختصاص می‌دهند، در واقع با خانواده‌های طبقه متوسط آمریکایی رابطه‌ای ندارند.

وی با بیان به این‌که اکثر اعضای کنگره بسیار ثروتمند هستند و با مردم طبقه پایین ارتباط نزدیک ندارند افزود: انگار آن‌ها در دنیای متوهم دیگری زندگی می‌کنند.

ده‌ها هزار نفر از مردم آمریکا از ماه سپتامبر با برگزاری راه‌پیمایی در خیابان‌های این کشور، اعتراض خود را بر ضد وال استریت و یک درصد ثروتمند کشورشان اعلام کرده‌اند. معترضان خواهان توزیع عادلانه ثروت آمریکا هستند و بر این باورند که سیاست‌مداران آمریکایی از سرمایه‌داران دستور می‌گیرند و فقط به منافع آنان می‌اندیشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.